x
← Til norgeshus.no

Nyhetsarkiv

Tomter ønskes kjøpt

Tomter/tomteområder for boliger ønskes kjøpt

Eidsvoll / Nannestad / Ullensaker / Gjerdrum
Pris: 0-10 mill
Areal: 0-50 mål

Norgeshus JOS Bygg AS er i sterk vekst og vi trenger flere tomter til våre kunder. Tomter vi primært er på utkikk etter er:

  • LNF områder i sentrale strøk
  • Områder avsatt til boligformål i kommuneplan
  • Ferdig regulerte områder med/ uten infrastruktur
  • Byggeklare tomter
  • Både opsjonsavtaler og kjøp er av interesse.
  • Tomteområdene må ha sentral beliggenhet og i nærhet av kollektiv transport.

Beskaffenhet
Enten om du eier en ferdig regulert tomt, eller om du har tilgang til en tomt som trenger omregulering er vi interessert i å gjøre en avtale.
Vi tar oss av alt arbeid og risiko som er forbundet med å få tomter fradelt, omregulert og byggeklare. Vi er med Norgeshuskjeden som innehar all fagkompetanse som er nødvendig for å kjøre en slik prosess. Med oss på laget, garanterer vi for at prosessen går ryddig for seg slik at vi får til et godt prosjekt som også blir lønnsom for deg som grunneier.

Kontakt:
Jon-Olav Sigvartsen, tlf 928 36 531
epost: jon-olav.sigvartsen@norgeshus.no

Del
Se mer

Jon-Olav Sigvartsen, JOS Bygg - eneste byggmester i Bygg21

Bygg21 er byggenæringen og myndighetenes samarbeidsprogram for å utvikle en kunnskapsbasert, bærekraftig og produktiv byggenæring. Mer om Bygg21.

Eneste byggmester i Bygg21

– Jeg fikk et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Jeg brenner for effektivisering og god drift, og tror jeg kan ha noe å bidra med, sier tømrermester Jon-Olav Sigvartsen.

Nylig utnevnte regjeringen ham som en av sju i det nye styret i Bygg21. De seks andre har ledende posisjoner i store, landsdekkende selskap.

Bygg21 er et samarbeid mellom byggenæringen og myndighetene. Det nye styret har fått et tredelt oppdrag: Å utvikle en måte å måle produktivitet i næringen, bidra til å gjøre den mer innovativ og få i gang en portal for kunnskaps- og erfaringsdeling på nett.

Les hele artikkelen

Del
Se mer

Beste hos Norgeshus for andre gang

Byggmesteren med artikkel om Norgeshus kåringer på Kongress 2015

Beste hos Norgeshus for andre gang

JOS Bygg As i Ullensaker ble lørdag kåret til Årets Norgeshusforhandler, to år etter at bedriften sist fikk den gjeve prisen.

God økonomisk utvikling og resultater, et godt arbeidsmiljø og høye tall i målinger av kundetilfredshet, førte Jon-Olav Sigvartsen og bedriften hans, Norgshus JOS Bygg AS, helt til topps blant 100 forhandlere i kjeden.

Les hele artikkelen her.

Del
Se mer

Bygg21 med artikkel om Norgeshus JOS-Bygg og papirløs byggeplass

Kastet ut papirene og økte omsetningen

Daglig leder Jon-Olav Sigvartsen kastet ut alle papirene sine i bedriften sin Norgeshus JOS Bygg, og erstattet dem med padder og servere. Resultatet var en omsetningsvekst på 60 prosent. En eventyrlig vekst etter at han digitaliserte byggeprosessen.

Les hele artikkelen her.

Del
Se mer

Fra guttedrøm til suksessfirma

Norgeshus JOS Bygg med oppslag i Romerikes Blad

Seks av ti foreldre vet ikke at det finnes over 150 yrker å velge blant. Tømrer Jon Olav Sigvartsen fra Maura gjorde et lykkelig valg da han ble lærling. 22 år gammel bygde han sitt eget hus. Nå er han sjef i byggefirmaet JOS Bygg - som gjør det knallbra.

Jon Olav Sigvartsen drømte om å bli snekker fra han var liten gutt. Det var bare sånn det var. Samtidig ble han nok inspirert av både far og bestefar, som begge var maskinentreprenører og drev egen virksomhet, antar han.

Les hele artikkelen i Romerikes Blad her.

Del
Se mer

Norgeshus eneste boligprodusent presentert i BYGG21 strategi

Norgeshus eneste boligprodusent presentert i BYGG21-strategi som ble overlevert Statsråd Jan Tore Sanner

- Byggenæringen skal bli mer produktiv, bærekraftig og seriøs. Det var budskapet da styreleder Petter Eiken i forrige uke overleverte Bygg21-strategien til Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.
Noen er allerde i gang, og i denne filmen presenteres et lite knippe av disse virksomhetene sine tiltak, deriblant Norgeshus JOS Bygg.

Les hele artikkelen her

Se film her

Del
Se mer

Mestrenes mester

Bare 20 år gammel fant tømrer Jon-Olav Sigvartsen ut at han ville være sin egen herre. Med en rusten, gammel Toyota HiAce og noe verktøy som eneste kapital, startet han eget selskap. Året var 2000.

Bedrifter som er eid av privatpersoner og familier har stor betydning for Norge. De personlig eide bedriftene kjennetegnes blant annet av at eierne er dypt engasjert i bedriften og de ansatte. Disse bedriftene spiller dessuten en særlig viktig rolle for lokal verdiskaping, sysselsetting og utvikling av Distrikts-Norge.

I DAG ER JON-OLAV SIGVARTSEN tømrermester, selskapet JOS-Bygg er blitt en del av Norgeshus-kjeden og sysselsetter 21 mann – og håver dessuten inn priser og utmerkelser. De skårer også skyhøyt på kundetilfredshetsundersøkelser og består med glans når myndighetene utfører tilsyn.

De første oppdragene for den unge tømreren var rehabilitering og bygging av tilbygg. Men det var ikke nok for gründeren. Han skaffet seg et nettverk av underleverandører, slik at han kunne påta seg større prosjekter. Den første eneboligen reiste JOS-Bygg i 2002.
– Jeg skjønte knapt nok tegningene, og jeg tror jeg satt og laget kalkyler i tre dager. I dag ville jeg knapt brukt tre kvarter. Det var learning the hard way, sier Jon-Olav Sigvartsen med et bredt smil.

I 2010 gikk JOS-Bygg inn i Norgeshus-kjeden, og selskapet var klar for å ta opp kampen med de store boligbyggekjedene på Romerike.
– Siden har det vært et eventyr, som de sier, gliser Sigvartsen. JOS-Bygg har gjort seg godt bemerket innen kjeden, og har fått flere utmerkelser.
– Fra en beskjeden start som «bygdesnekkere» som tok det vi kunne få, disponerer vi nå 20–30 tomter til enhver tid, sier Sigvartsen, som, suksessen til tross, ikke legger skjul på at det er mye arbeid å bygge og drive egen bedrift.
– Du gjør ikke dette hvis du har lyst til å legge fra deg jobben når du kommer hjem eller hvis du er glad i lange sommerferier. Hodet er alltid på jobb, og det skjer uforutsette ting hele tiden. Men jeg synes likevel det er styggmorsomt!

Det er dermed neppe tilfeldig at Sigvartsen sitter i kjederådet og at hans selskap ble plukket ut da Norgeshus ville utvikle nytt, digitalt styringssystem – såkalt Papirløs byggeplass. Nå er alle medarbeiderne på byggeplassen utstyrt med nettbrett, og all rapportering og dokumentering er digital.

I dag går for eksempel all avviksregistrering i JOS-Bygg digitalt fra byggeplassen til prosjektlederen på kontoret.
– Tidligere måtte prosjektlederen ut på byggeplassen, og etterpå sitte og punche inn fra håndskrevne ark. Nå kan gutta på byggeplassen bare vippe fram nettbrettet, knipse et bilde og sende det inn med en kort bildetekst. Papirløs byggeplass gir mer nøyaktig rapportering og sparer både tid og penger, sier Sigvartsen.
Alle nybygde hus får dessuten sin egen side på nettet, der eierne får tilgang til alle dokumenter, bruksanvisninger og lignende.

Denne teksten er klippet fra brosjyre fra NHO: Personlige eiere - lokaltilhørighet. Last ned hele artikkelen som pdf her.

Roy Winge (t.v.) begynte hos Jon-Olav Sigvartsen som snekker. I dag er han prosjektleder med mesterbrev.

Del
Se mer

Våre kunder om oss!

Ny enebolig Nordkisa
Ny enebolig i 1 ½ etasje på Nordkisa, huset står nå i JOS Bygg’s huskatalog under navnet Mina.
Dette er en så stor investering for vanlige folk som oss, så vi sjekket markedet meget nøye før vi valgte å bruke JOS Bygg.
Etter å ha sett på andre byggeprosjekt rundt i distriktet utført av firmaet, fant vi et kvalitetsnivå i øverste toppklasse.
Vi hadde klare formeninger av hva vi var ute etter funksjonelt, og etter å ha kontaktet Jon-Olav Sigvartsen i JOS Bygg, fikk han sin arkitekt til å designe vårt drømmehus. JOS Bygg hadde total leveranse på vårt hus, dette var noe vi satte stor pris på da vi kun hadde JOS bygg å forholde oss til. Alle som var involvert i byggeprosjektet var meget dyktige håndverkere og samarbeidsvillige og meget behjelpelige til det vi evt måtte lure på.
Det har vært flere innom og sett på den håndverksmessige standarden til firmaet og tilbakemeldingen er meget positiv.
Da vi senere skulle sette opp garasje, satte JOS Bygg opp reisverket, og var meget behjelpelige med tips og råd da vi skulle gjøre resten som egeninnsats.
Ingen regninger eller skjulte kostnader har det dukket opp i ettertid heller.
Alle avtaler som er inngått er gjennomført som planlagt, både tids og prismessig og ikke minst kvalitetsmessig.

Vi vil på det varmeste anbefale JOS Bygg til andre!

Hilsen Susan og Erik Gunhildrud, Nordkisa

Nytt hus
Vi fikk et veldig godt førsteinntrykk da vi tok kontakt med Jos-Bygg. Vi hadde en del ideer om hvordan vi ønsket det, og disse ønskene ble godt ivaretatt og videreutviklet i prosessen frem til byggestart. Vi følte også at samarbeidet med arkitekten var veldig godt. Både arkitekt og fagmann hos Jos-Bygg var gode til å veilede og komme med innspill. Hadde vi spørsmål tok det aldri lang tid før svaret kom, og vi merket godt at det var en fagmann vi snakket med i denne prosessen, ikke “bare” en selger slik som mange av de andre entreprenørene har.
Byggeprosessen gikk smertefritt. Endringer underveis ble gjort skriftlig slik at ikke noe ble glemt eller mistolket. Håndverkerne gjorde en god jobb. Flinke til å holde oss oppdatert, og de ringte hvis det var noe de lurte på. Tidsplanen som ble satt opp ble fulgt og vi hadde faktisk overtagelse over 1 mnd før planlagt.
Småtteri som har dukket opp i ettertid har blitt fikset raskt og uten diskusjoner.

Vi kan på det varmeste anbefale Jos-Bygg og hadde ikke nølt med å bruke dem igjen.

Hilsen Monica og Ole-Kristian Hagen - “Linus” huset

Fornøyd!
Vi har brukt Jos Bygg AS til deler av vårt hyttebygg, og angrer ikke.. Både i forberedelser og gjennomføring opptrer Jos Bygg AS på en proff og betryggende måte. Med sine dyktige håndverkere føler man seg trygg på at ting blir gjennomført på en fagmessig riktig måte.
Jos Bygg AS er nok ikke den billigste løsningen.. men så er det vel også slik at det billigste oftest blir dyrt og dårlig i lengden.

Vi tør anbefale Jos Bygg AS dersom man ønsker seg en god fagmessig løsning som varer.

Øystein og Kristin Lystad

Tilbygg og ombygging
Litt om hva som ble gjort: Et tilbygg på 15 kvadratmeter + tilsvarende overbygd terrasse. + ombygging av hele huset for øvrig, nytt bad, nytt kjøkken, utvidelse av eksisterende stue og soverom. Skifte av nytt tak, nytt elektrisk anlegg, større vindu i kjelleretasje. Dere utførte alt arbeid, minus riving og maling som vi gjorde selv.
Opplevde firmaet som veldig seriøst og serviceinnstilt ved henvendelse første gang. Jon Olav kom hjem til oss, tok en befaring, gav oss et kostnadsoverslag. Han gav oss gode råd, og ulike valgalternativer med prisantydning og kvalitetstype. Dette gjorde at vi stolte veldig på han, og det ble lettere å gjøre valg.
Under avtalen dukker det alltid opp ting en ikke vet om, dette ble håndtert veldig bra. Vi fikk vite om det med ulike valgalternativer og pris, og om de kunne gjøre det eller ikke. Vi ble lovet kontinuerlig drift, og dette ble opprettholdt. Det var effektive folk som var hos oss, de var høflige og hyggelige å forholde seg til. Fikk alltid svar dersom vi lurte på noe. Vi er trygge på at utførelsen ble gjort ordentlig, av alle ledd som var innom, snekkere, rørlegger, elektriker, murer. Arbeidet er gjort pent og ordentlig.
I etterkant fikk vi litt problemer med fallet på badet, vannet rant ikke bra nok ned i sluket. Da kom de tilbake, pigget opp gulvet rundt dusjen og la et brattere fall, uten kostnad for oss. Dette til tross for at fallet egentlig var riktig, men vi som kunder var ikke fornøyde og da gjorde de det om. Veldig bra! Det har også vært andre småting vi har lurt på, da har det ikke vært noe problem, de har kommet å sett på det.
Vi var veldig fornøyd med hele jobben fra start til mål, og kan med glede anbefale Jos-Bygg til andre. De er seriøse, holder hva de lover, det er ingen overraskende priser underveis eller etterpå, du vet hele tiden hva du har gjort avtale om. De lover og opprettholder kontinuerlig drift, de gjør en solid jobb, og det er pent utført! Hele denne store jobben var ferdig utført på 3 måneder!

hilsen Hege og Torbjørn Falldalen

Jeg sender også med en referanse fra min mor Randi Solberg. Hun skiftet taket på hele huset med takstein.
Hele taket ble skiftet, og eventuell råte skulle skiftes. Dette ble gjort, og de kjørte bort gammel stein i container. Arbeidet ble gjort kontinuerlig, og med god kvalitet, til og med naboene kommenterte at hun kadde flinke folk på taket! Underveis oppdaget arbeiderne et maurbol på loftet. Dette sa de fra om og tilbød seg å fjerne dette pluss sprøyte med riktig middel. Det synes min mor var veldig fint. De sjekket også etter en uke hvordan det var med mauren, om den var borte. Taket med ny pipehatt har løftet hele huset, og blitt så fint.

Hilsen Randi Solberg

JOS-Bygg; punktlige fagmenn med stor F

Vi hadde Jos Bygg til å oppføre taket og innvendige arbeider på vårt murhus. Vi måtte ha smidighet mtp at vi ordnet materialer selv og at vi ville gjøre det vi klarte selv. Våre erfaringer med Jos Bygg er gjennomgående positive og når vi nå skal bygge mer så er de et første valg. Vår erfaring er dyktighet, smidighet og leveringspunktlighet.
Kan anbefales.

KSS

Seriøst firma
Jeg fikk kontakt med Jos-bygg AS igjennom gode rykter på bygda. Jeg hadde ikke hørt om firmaet på den tid da vi skulle gå i gang.
Vi ønsket å innrede vår råkjeller på ca 70kvm. Det var en del utfordringer, så jeg valgte å sette bort jobben til andre. Jeg valgte Jos-bygg AS. Jeg tok kontakt med flere firmaer for at jeg skulle få så nøyaktig prisoverslag som mulig, Jos-bygg var ikke billigst, men…. de kunne levere komplett pakke fra trinn 1 til nøkkelferdig. Fikk en betryggende kontrakt, med div skjemaer og oversikt over alt som skulle gjøres. Sigvartsen som driver firmaet kom selv på befaring, og vi hadde god mailkontakt og telefonkontakt etter dette. Vi avtalte byggestart, og avtalte når de skulle være ferdig. De ble faktisk ferdig 3 uker før tiden!
Leiligheten har nå vært utleid i ca 10mnd, og det er ennå ikke oppdaget noe form for problemer/feil eller mangler.
Jeg har i ettertid brukt Jos-bygg AS til forskjellige byggesaker som garasje, hjelp og tips.

Jeg anbefaler Jos-bygg AS på det varmeste, og vil alltid sitte inne med et godt inntrykk av firmaet. Hva andre mener får være opp til de selv.

Ludvigsen

God og kvalitetsmessig utførelse hele vegen.
Under hele byggeprosessen har vi hatt god dialog og fått informasjon fortløpende. Alle spørsmål ble besvart raskt og på et høyt kunnskapsmessig nivå. Alle steg og tidsplaner ble utført etter planen. Ingen tvil om at det dette firmaet blir drevet seriøst av dyktige fagfolk.

Tone J. Brekke og Jørn Erik Straith

Diverse byggeoppdrag.
For 2 år siden startet vår eldste sønn Frode og hans kone Anita bygging av eget hus. Bygging av eget hus er kanskje det største løftet en familie kan gjøre, og det er derfor viktig å selv kunne være med i prosessen. Dette fikk de anledning til. Like viktig er det å bli tatt godt imot hvis det skulle være noe man ikke er fornøyd med.
Jeg hadde anledning å følge prosessen fra start til mål, og mitt inntrykk er at Jos-Bygg levde opp til forventningene. Uansett hva det måtte være spørsmål om, var Jon-Olav aldri vanskelig å be. I tillegg var det lett å få en dialog med tømrerne, som ikke bare opplevdes som hyggelige, men også meget dyktige i sitt håndverk. Min påstand er at det er ikke en selvfølge i dag.
Når så vår yngste sønn Andrè skulle bygge, var valget av entreprenør veldig enkelt. Det ble uten tvil Jos-Bygg.
Så var det slik at vi lenge har gått med planer om å bygge hytte. Tomt hadde vi, og også villmarkspanel fra eget virke. Når det viste seg at jos-Bygg også kunne utføre dette oppdraget var det bare å få avtalen i havn. Og her ble vi imponert. For å komme rimeligst mulig ut, valgte vi å gjøre alle innredningsarbeider selv, noe som var uproblematisk for Jos-Bygg. Som kjent er tid også penger, noe Jos-Bygg på våre vegne tok hensyn til. Hytta ble nemlig satt opp ferdig utvendig på fire – 4 dager og overlevert klar til egeninnsats.

Totalt sett er vi så godt fornøyd at vi ikke er i tvil hvem vi skal bruke ved eventuelle andre byggeoppdrag. Derfor gir vi Jos-Bygg våre beste anbefalinger til de som er ute etter kvalitet til en fornuftig pris.

Råholt, 20. mai 2007 - Aase og Frank Nyborg

Oppføring av ny enebolig, 1 ½ etasje i Maura.
Vi valgte Jos-bygg AS da vi skulle ha nytt hus. Hele veien fra vi skrev kontrakt til huset sto ferdig i februar 2007, har vi møtt hyggelige og dyktige folk. Jobben som er utført er av meget høy kvalitet, og alle tidsfrister har vært overholdt i henhold til kontrakten. Vi har opplevd Jos-bygg AS som et ryddig og solid firma vi gjerne vil anbefale til andre.

Hilsen fra Tina og Erland Tomtsveen - “Et godt rykte er gull verdt!”

Ny enebolig på ca 120m² i grunnflate, 1 ½ etasje med 4 arker på tak:
Vi tok kontakt med Jon-Olav i JOS Bygg angående våre planer om å bygge hus. Vi ble møtt med et profesjonelt apparat som hele veien som hjalp oss med løsninger og muligheter for vår husdrøm. Vi kom til enighet i fellesskap til et hus som var skreddersydd til våre behov. Vi fikk en fast pris på prosjektet, uten gjemte tillegg. Prisen vi fikk var forøvrig også en meget god pris. Jobben startet opp etter avtalt tid og var ferdig innen den tiden vi ble enige om. Vi synes også kvaliteten på alt arbeid som er gjort på huset er meget god! Vi kan trygt anbefalle JOS Bygg til andre!

Hilsen familien Grefstad, Maura

Renovering av bad og kjøkken:
“Har benyttet Jon Olav Sigvartsens firma når jeg skulle renovere huset mitt i Gjerdrum. Huset ble bygget i 1952, så store endringer måtte gjøres.
Fikk god hjelp i forkant med planleggingen og flere løsninger ble diskutert i samråd med Jon Olav. Veggene ble blåst med isolasjon og nye vinduer kom på plass. Gulv og tak innvendig fikk også en fornyelse. Nytt bad og et meget funksjonelt kjøkken ble resultatet.
Elektriker fra Nordengen og rørlegger fra Nes Rør Service ble benyttet. Dette er raske og dyktige karer.
Jeg har ingenting å utsette på jobben de har utført hos meg, Jon Olav Sigvartsen og de andre håndverkerne er meget profesjonelle og pålitelige.

Jeg kan trygt gi min anbefaling. Ønsker dere lykke til videre og takker for et godt resultat. Jeg og mine stortrives i nyoppusset hus.

Vennlig hilsen Iren Ingebretsen

Oppføring av 2 næringsbygg:
Undertegnede kan herved gi følgende referanser for oppføring av to bygg ved vårt dyrepensjonat.
Bygg 1 Lagerbygg:
Byggets størrelse ca. 120 m2. Bygget er oppført i samsvar med tegningene på en meget tilfredsstillende måte. Det er ikke i ettertid fremkommet feil eller mangler i forbindelse med oppføringen av bygget. Byggearbeidene ble påbegynt og avsluttet etter det som var avtalt på forhånd. Pris på arbeidet var også det laveste tilbud vi kunne finne. Bygget ble oppført i 2001.
Bygg 2 Kennelbygg:
Byggets størrelse ca. 250 m2og oppført i 2002. Arbeidene omfatter utvendige og innvendige arbeider. Bygget er oppført etter tegninger på en tilfredsstillende måte og det er i ettertid ikke fremkommet feil eller mangler i forbindelse med oppføringen. Byggearbeidene pågikk løpende fra oppstart til bygget var ferdigstilt. Pristilbudet var også svært gunstig. Undertegnede har pr. d.d. planer om ytterligere utbygging og vil ikke ha betenkeligheter med å vurdere JOS-BYGG AS som utførende av disse arbeider.
Tilbygg:
Tilbygg på 150 kvm på kennelen ble satt i gang vinteren 2006 på Dyresenteret. Det er behov for større plass til katteavdeling og ny resepsjon. Igjen var det JOS Bygg som fikk jobben, etter gode erfaringer tidligere. Tidsrommet og prisen var igjen etter det som ble avtalt. JOS Bygg har etter hvert blitt det faste firmaet som blir kontaktet ved bygging.

Dagfinn Sigvartsen, Bedriftsleder

Påbygg/restaurering av hus:
Sommeren 2002 kom vi i kontakt med Tømrer Jon-Olav Sigvartsen for å skifte utvendig panel og gjennomføre andre utbedringer på vårt hus i Flateby.
Kvaliteten på arbeidet og det gode samarbeidet, gjorde at da vi bestemte oss for å bygge en loftsstue, var valget av samarbeidspartner til prosjektet ikke vanskelig.

Vi er meget godt fornøyd med det arbeidet som er utført, og anbefaler gjerne Sigvartsen og hans medarbeidere til andre.

Dag og Wenche Bjerke

Oppføring av Tyrolerhus:
Vi er meget fornøyd med valget av håndverkere JOS-Bygg AS har gitt oss en oversiktlig og ryddig oppfølging av byggeprosjektet vårt.
Kvaliteten som på arbeidet som håndverkerne har utført på vår bolig er meget tilfredsstillende.

Med vennlig hilsen Anne Gro og Audun Haug

Oppføring av et stort arkitekttegnet hus med meget spesiell takkonstruksjon:
Vi valgte Jos-Bygg AS til å forestå tømrer- og snekkerarbeider på vår nye privatbolig. Det har vært en gjennomgående positiv opplevelse og superlativer som profesjonelle, effektive, løsningsorienterte og smidige er noen få som vi kan nevne her.   Boligen er arkitekttegnet av Finn Sandmæl og satte Jos-Bygg AS på flere utfordringer som de løste til vår fulle tilfredshet.   Vi anbefaler Jos-Bygg AS til de som skal velge byggmester i fremtiden. Vi har erfart Jos-Bygg AS og de ansatte i firmaet og denne erfaringen skriver seg inn i vår byggehistorie som udelt positiv. Råholt, 4. januar 2007

Tina Sand og Kjetil Steen Solberg

Nyoppført 1 ½ etasje enebolig på ca 100 m2 i grunnflate:
Vi engasjerte JOS-Bygg AS v/ Jon Olav Sigvartsen til å sette opp vårt nye hus. Via hans kontakter fikk vi tegnet et hus, og de stod for alt som hadde med kommunen og grunnarbeid å gjøre. Vi bare forholdt oss til JOS-Bygg.
Dette var vårt første husbyggingsprosjekt og vi er kjempefornøyd med hvordan ting ble gjort. Vi ble lovet at vi kunne flytte inn i januar ’05, men allerede i desember ’04 kunne vi flytte inn.
Snekkerne jobbet raskt og effektivt, og gjorde en veldig bra jobb. De møtte til avtalt tid, og sluttregningen fra JOS-Bygg AS ble som avtalt.

Vi kan virkelig anbefale JOS-Bygg AS til andre som har tenkt å sette opp nytt hus.

Hilsen Familien Gunhildrud i Maura

Totalrestaurering av bad:
Først vil vi gi en stor takk til Tømrer Sigvartsen for hans engasjement i arbeidet med restaureringen av badet vårt. Anbefalingen av han fikk vi via kjente som også var storfornøyde.
Vi fikk gode råd og veiledning i forhold til våre ønsker om hvordan badet skulle være. Badet måtte fullrestaureres med bl.a. nye varmeledninger i gulvet.
Både rørleggere, elektrikere og murer ble engasjert. Alt ble utført til vår fulle tilfredshet. – Det tok 1 1/2 mnd. før badet var ferdig. Vi har fått et bad som er praktisk og lettvint å holde rent. Det var også hovedønskene våre!

Hilsen Edith og Per Løken

Bygging av hytte :
Derfor valgte jeg JOS-Bygg:
Pris og kvalitet står i stil - Begynte til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid - Har fått nye råd og hjelp da jeg skulle gjøre mye selv

Robert Martinsen

Oppføring av tilbygg:
Jeg er meget fornøyd med Jon-Olav som min byggmester. Han har gitt meg oversiktlige pristilbud og det har vært ryddige forhold.
Selv om det har vært andre snekkere som jobber for Jon-Olav, har Jon-Olav alltid holdt løpende kontakt om fremdriften av prosjektet.

Jeg kan trygt anbefale Jon-Olav til andre.

Jan-Erik Dahlen

Del
Se mer

Nominert til årets Romeriksbedrift

Vi er veldig stolte over nominasjonen til Årets Romeriksbedrift 2013. – Når 20 000 bedrifter oppfyller kriteriene til å kunne bli nominert til denne prisen, så vi synes selvfølgelig det er stort å komme til finalen, sier Jon Olav Sigvartsen, daglig leder i Norgeshus Jos Bygg.

Det er Nordea og Styreutvikling Romerike som står bak prisen «Årets Romeriksbedrift» som utdeles årlig. Dette var den åttende kåringen. De seks finalistene er plukket ut av en uavhengig jury bestående av både ordførere og næringslivsrepresentanter.

Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter eller institusjoner som har gjort en ekstra innsats for å fremme næringslivet i alle kommunene på Romerike. Prisen gis til bedrifter som har markert seg positivt, ikke bare levert gode økonomiske resultater.

Blant kriteriene som ligger til grunn for utvelgelsen av kandidater er innovasjonskraft, bedriftens evne til å skape og å utvikle resultater og arbeidsplasser, bedriftens evne til å delta i, og skape stimulans for næringslivet og evne til god markeds- og kundekommunikasjon, også gjennom media.

Det var Forsvarets Forskningsinstitutt som gikk av med seieren i år. Tidligere vinnere er Oslo Lufthavn, Kjeller Innovasjon, Furuseth AS, Kjeller Vindteknikk, Ife, Øie AS og Scandpower petroleum technology AS.

Norgeshus Jos Bygg er stolt over å være blant årets nominerte!

Del
Se mer

Byggedagene, Oslo 2.-3. april

Norgeshus JOS Bygg's Jon-Olav Sigvartsen med foredrag på ByggeDagene, Oslo 2.-3. april 2014.

Den papirløse byggeplass - se video fra foredrag

Norgeshus JOS Bygg fikk også god omtale fra andre på Byggedagene;
Bygg.no hadde artiklene "Fikk økt lønnsomhet med papirløs byggeplass" og "Mange dyktige virksomheter"

Administrerende direktør ved Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes hadde foredraget "Vilje til endring - Tid for gode historier".

Del
Se mer