x
← Til norgeshus.no

22. - 23. april

Kom på visningshelg

Til helgen 22. – 23. april har Norgeshus visningshelg over hele landet. Både hus, leiligheter og hytteprosjekter er å finne i oversikten under. Hvis det ikke er satt opp tidspunkt for fellesvisning er det bare å ta kontakt for å avtale visning.

Velkommen til visning!

"HUSET" på TV2

Fire spente par flytter inn i hvert sitt nye hus fra Norgeshus på Mogreina i Akershus. Her skal de delta i Norges største boligkonkurranse for å skape seg sitt drømmehjem. Vinneren av konkurransen får huset. "HUSET" går på TV2 hver onsdag 20.00.

Les mer om Huset

Vis i liste

Tips: Naviger i kartet til venstre for å vise eiendommer i området Vis resultater

Vis i kart

Ingen resultat

Velg andre kriterier for å få fram resultater

Fant du ikke drømmehuset?

Hos oss kan du bestemme nøyaktig hvordan du vil ha huset vi skal bygge for deg. Ta en titt på husene vi allerede har laget, og ta kontakt med våre arkitekter for å tilpasse dem akkurat som du vil.
Hus

Vi vet at våre kunder har forskjellig smak, og vi presenterer derfor et bredt spekter av boligtyper.

Se flere hus
Hytter

Hytter i forskjellige fasonger gir spillerom for å kunne lage din perfekte opplevelse av naturen.

Se flere hytter
Trend-boligene

Med konseptboligen Trend har Norgeshus utviklet et kostnadseffektivt boligkonsept som tilrettelegger for lavere byggekostnader.

Les mer om Trend
Arkitekttegnede

Når du skal gjøre en av de største investeringer i livet, synes vi det er en selvfølge at du som kunde får være med å bestemme hvordan huset ditt skal være. Ta deg derfor god tid i planleggingsfasen, og la en av våre arkitekter hjelpe deg med å tilpasse løsningen slik at de passer deg og din familie.

Les om arkitektene