x

Om Norgeshus

Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse. Vår styrke ligger i at vi har både arkitekter og ingeniører i vår stab, og dermed blir både estetikk og byggtekniske detaljer godt ivaretatt. Vi har små og store prosjekteringsoppdrag for Norgeshusforhandlerne og andre private aktører, og er ofte delaktig fra idé til ferdig bygg.

Våre forhandlere bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg - i tillegg tar de på seg oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing. 

Les mer

I over 25 år har vi bygd over 10 000 boliger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Vi har vært opptatt av kvalitet ut til våre kunder og forhandlere hele veien. Alle Norgeshusforhandlere innehar en solid faglig kompetanse, og de ivaretar kvaliteten på byggingen av ditt hus. God service er en selvfølge, for vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd.

Vi er stolte over å kunne tilby 40 flotte boliger og 32 drømmehytter. Vi vet at våre kunder har forskjellig smak, og vi presenterer derfor et bredt spekter av bolig- og hyttetyper. 

Gjennom vår dyktighet skal vi skape rom for gode opplevelser og varige verdier. Dette er visjonen vår, og noe vi strekker oss etter hver dag slik at du som kunde skal få mer enn bare et tak over hodet. Et Norgeshus er ei ramme rundt livet som kommer.

Når du skal gjøre en av de største investeringer i livet, synes vi det er en selvfølge at du som kunde får være med å bestemme hvordan huset ditt skal være. Ta deg derfor god tid i planleggingsfasen, og la en av våre arkitekter hjelpe deg med å tilpasse løsningen slik at de passer deg og din familie. Ditt eget hus skal være den beste ramme rundt de gode opplevelser.

Norgeshus er en av landets beste arbeidsplasser!

Norgeshus ble i 2013 rangert som topp 10 i kåringen av Norges beste arbeidsplasser. Vi er den eneste fra byggebransjen som nådde så langt i kåringen.

De ansatte er glade og stolte over å få denne prisen. 
- Norgeshus har satset på å ha de flinkeste medarbeiderne i bransjen, og selvfølgelig tiltrekke oss de beste innenfor sitt fagfelt, sier markedssjef Benn Asgeir Båtvik. Og kundene våre er våre utvalgte forhandlere som det er trivelig å jobbe med. Norgeshus har alltid hatt et godt arbeidsmiljø siden starten i 1988, men det blir stadig nye utfordringer jo flere ansatte vi blir, sier Båtvik.

Det er andre året Norgeshus er med i denne undersøkelsen.- Vi har brukt resultatene fra fjorårets undersøkelse til å forbedre oss på de punktene vi har vært svakest på - og det lyktes allerede etter et år å komme på topp 10-listen. Jeg er stolt av å jobbe med så mange flinke medarbeidere som alle bidrar til et godt arbeidsmiljø, sier Båtvik.

Kreativ velforening
- En av grunnene til vårt gode arbeidsmiljø er også en velfungerende velforening som er svært kreativ, forteller Båtvik. Treningstilbud, konkurranser, aktivitetsdager, kulturelle tilbud samt opplevelsesrike utenlandsreiser gjenomføres i velforeningas regi.

Holdningsendring blant ledere
Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge ser en holdningsendring blant lederne:

– Det siste årets undersøkelse bekrefter en tendens vi har sett de siste årene: Mange norske medarbeidere merker en holdningsendring hos lederne sine. Tradisjonelt har omtalen av «medarbeiderne som bedriftens viktigste ressurs» vært forbeholdt de spesielle anledningene og festtalene. Nå ser vi at dette fokuset er omsatt i handling – det innlemmes i stadig flere selskapers strategier, og følges opp med målrettet arbeid forankret hos toppledelsen. Ord har blitt handling; mennesker er i økende grad fast inventar i strategiarbeidet, sier Jannik Krohn Falck i en pressemelding.

Great Place To Work

Kontakt oss: 08.00 - 16.00
Tlf resepsjon: 815 73 500
Filtrer

Avdelinger

Administrasjon

Dag Runar Båtvik

Anita Bakk

Marte Kristine Hansen

Torill Beathe Hammer

Kjellrun Båtvik Haagensli

Ragna Bromseth

Bjørn Olav Soknes

Jørgen Skjetne

Teknisk avdeling

Avdelingen inkluderer Arkitektgruppen, Bolig/Hytte-gruppen, Plangruppen samt Rådgivende Ingeniør Bygg (RIB).
Les mer om Teknisk avdeling.

Snorre Bjørkum

Jan Tore Tangstad

Arkitektgruppen

John Birger Grytdal

Anne Marit Storler

Elisabeth Lilleby

May Siri Bones

Ragnhild Godø Slørdal

Sigbjørn Rygg Haanæs

Bård Magnus Mikkelsen

Inger Johanne Fagerli

Linda Nermark

Espen Krogdahl

Morten Mathisen

Bolig Hytte

Knut Arne Sundli

Elisabeth Kildal

Christian Sæter By

Frank Wiken Hatle

Kristin Grønn-Hagen

Helga Skei Nydal

Lars Einar Holden

Hågen Pettersen Hanem

Trond Gisle Solberg

Sverre Solberg Fiskvik

Sindre Østnor

Anne Lise Børø

Rådgivende ingeniør bygg

Unn Iren Schanke-Stenstvedt

Atle Bjørnstad

Jon Mathias Hoem

Thale Smaadahl Vagnild

Tommy Pedersen

Regulering

Reguleringsgruppen bistår med regulering og arealplanlegging av tomter
Les mer om Regulering.

Vidar Julian Grovassbakk

Guro Aarø Ianssen

Ellen Reitan Krogstad

Ragnhild Hoff

Markedsavdeling

Avdelingen består av Merkevare og Konsept.
Les mer om Markedsavdeling.

Benn Asgeir Båtvik

Merkevare

Siri Forseth

Jon Berntsen

Randi Soligard

Stein Inge Meland

Henrik Møller

Øyvind Eidem

Konsept

Frode Holm

Fritz Andre Hammerstrøm

Harald Hårvik

Henrik Østerlie

Eigir Moberg

IT

John Christian Ryjord

Stian Engdal

Innkjøp

Per Krangnes