x

Har du lyst til å jobbe hos Norges ledende boligbygger?

Har du ambisjoner og arbeidsglede - og har lyst til å jobbe med spennende oppgaver? Da her du muligheten nå! Norgeshus har hovedkontor på Melhus i Sør-Trøndelag og 106 forhandlere lokalisert over hele landet. Vi tegner, prosjekterer og bygger eneboliger og hytter, næringsbygg, kulturhus, omsorgsboliger, skoler og barnehager. Kort sagt - vi utvikler og bygger det kundene vil ha. 

Norgeshus er i vekst - Vi søker konstruksjonsingeniør

Norgeshus er i vekst - Vi søker konstruksjonsingeniør


Type stilling: Konstruksjonsingeniør - RIB-gruppa

Norgeshus er en av landets ledende boligprodusenter. Vi bygger blan annet småhus, leiligheter, næringsbygg, skoler og barnehager som utgjør en totalomsetning på i overkant av 2 milliarder.
Hovedkontoret til Norgeshus ligger på Melhus. Vi er over 50 ansatte fordelt på ingeniør- og arkitektkontoret og øvrig adminitrasjon. Ingeniør- og arkitektkontoret utfører oppdrag både for entreprenører i kjeden, andre entreprenører, utbyggere og privatpersoner. Norgeshus er kåret til en av Europas beste arbeidsplasser i en undersøkelse gjort av analyseinstituttet Great Place to Work.
Norgeshus ingeniør- og arkitektkontor har i dag 34 medarbeidere og vi trenger forsterkninger på grunn av økt oppdragsmengde. For å styrke vår stab og våre kompetanseområder søker RIB-gruppa etter:

Konstruksjonsingeniør - Norgeshus arkitekt og ingeniørkontor

Vi ønsker en eller flere sivilingeniører/ingeniør med spesialisering innen konstruksjon.

RIB-gruppa består i dag av 5 medarbeidere med allsidig bakgrunn og solid kompetanse. Som konstruksjonsingeniør får du ta del i de mest spennende prosjektene vi har. Vi er involvert i alle faser i en byggesak, fra forprosjekt til overlevert prosjekt. Vi jobber i tett samarbeid med entreprenør og øvrige fag og parter i prosjekteringsteamet. Arbeidsoppgavene vil være dimensjonering og modellering av konstruksjoner i tre, stål og betong. Du vil også være med på å bygge opp avdelingens fagmiljø og være sentral i utvikling av helhetlige løsninger for våre prosjekter.
Av programvare bruker vi Revit, AutoCad, StatCon, FEM-design, Ove Sletten-programmer og G-prog.

Vi ønsker oss en selvstendig person med erfaring fra FEM-analyser, kjennskap til 3D-modellering og generell erfaring fra prosjektering av konstruksjoner i tre, stål og/eller betong. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Bedriften tilbyr:

  • Bredt faglig miljø med muligheter for utvikling og tverrfaglig samarbeid
  • Selskap i vekst med stabil kundegruppe
  • Varierte og spennende prosjekter
  • Aktiviteter i regi av Norgeshus Velforening
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
  • Vi kan tilby spennende og utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, kompetanseutvikling og et meget godt og inkluderende fag- og arbeidsmiljø.

For ytterligere opplysninger kontakt Unn Iren Schanke-Stenstvedt, 917 19 201 - unniren@norgeshus.no, eller se mer om oss på http://www.norgeshus.no/arkitekt-og-ingeniortjenester/

Kortfattet søknad med CV sendes til unniren@norgeshus.no

Søknader behandles fortløpende etter fellesferien.

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt.


Sted: Melhus
Kontakt e-post: unniren@norgeshus.no
Kontakt tlf: 917 19 201
Great Place to Work Norgeshus er kåret til en av Europas beste arbeidsplasser

Norgeshus er kåret til en av Europas beste arbeidsplasser

Send oss en åpen søknad
I en stor bedrift som Norgeshus finnes det mange forskjellige stillinger og arbeidsområder, for eksempel arkitekter, ingeniører, byggeledere, tømrere og selgere. Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere - både nyutdannede og mer erfarne medarbeidere. For at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg, ønsker vi at du registrerer din profil og CV i en åpen søknad. Da vil vi til enhver tid ha oversikt over aktuelle kandidater som finnes i markedet, og du hører fra oss når vi har en ledig stilling som kan være aktuell for deg.

Søknadsskjema