x

Vi er stolte av å ha over 100 av markedets beste entreprenører og byggmestere med på laget. Vi er alltid på utkikk etter flere forhandlere. Vil du bli en av oss?

Norgeshus tilbyr et profesjonelt og gjennomarbeidet konsept samt en sterk merkevare som alle våre forhandlere formidler og er garantist for.

Som Norgeshusforhandler er du selvstendig, men samtidig står du sterkt med Norgeshus som samarbeidspartner. Og med samarbeidspartner mener vi fagkompetansen ved hovedkontoret, og ikke minst alle de andre forhandlerne i kjeden.

Som forhandler i Norgeshus får du:

 

Med våre tjenester og vår hjelp ønsker vi at din hverdag skal bli enklere, slik at du kan gjøre det du er aller best til – å selge og bygge boliger!

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker mer informasjon.
salgssjef Frode Christian Holm, mobil 995 29 299 eller e-post frode.holm@norgeshus.no

Profesjonell prosjektering, markedets beste innkjøpsbetingelser, allsidig, og god markedsføring skaper lønnsomme byggeprosjekter og fornøyde kunder. Det har vi bevist i over 25 år, og det vil vi fortsette å arbeide for.

Best konkurransekraft med vår nye hovedleverandør Optimera

Fra 1.1.2016 er Optimera vår hovedleverandør, og vi avslutter dermed vårt 14 år lange samarbeid med Byggeriet.
I løpet av sommeren og høsten 2015 har vi gjennomført en grundig prosess der vi har analysert flere leverandører. I denne prosessen, der forhandlerne og PWC har vært involvert, har vi belyst alle aspekter ved et eventuelt bytte av leverandør og fått svært verdifull innsikt i markedet.

Analysene viser at det er Optimera som gir Norgeshusforhandlerne den aller beste konkurransekraften:

Noen av våre referanser:

Norgeshus JOS-Bygg AS, Romerike

Jon-Olav Sigvartsen, daglig leder i Norgeshus JOS-ByggNorgeshus JOS-Bygg ble startet i 2002 og har vært med som forhandler i Norgeshus siden 2010 og har siden de ble med oss hatt en eventyrlig vekst. Både i forhold til økt omsetning og lønnsomhet.

I 2010 omsatte Norgeshus JOS-Bygg for 17,8 mill. i 2014 ble det 57 mill. en økning på 220%. Det skal også nevnes at lønnsomheten har økt i takt med omsetningen og siste års resultat ligger på et positivt bidrag på ca. 8 mill.

Norgeshus JOS-Bygg har siden de ble med i Norgeshus mottatt en rekke priser for sitt arbeid. De har bitt årets forhandler og årets markedsfører i Norgeshus, de har blitt kåret til landets beste boligbygger av Boligprodusentenes forening og kundene har gitt han i 2013 en KTI score på 98!

Norgeshus JOS-Bygg bygger primært eneboliger for kunder som har tomt og har tatt i bruk alle de hjelpemidlene som Norgeshus har tilrettelagt for sine forhandlere og er et godt bevis for at vi har et konsept som skiller seg ut i bransjen.

Les mer om hvordan Jon-Olav Sigvartsen bygde opp sitt tømrerfirma i denne artikkelen på NHO.no
 

Å gå inn i Norgeshus er mest trolig det beste valget jeg har tatt for selskapet. – Jon-Olav Sigvartsen, daglig leder i Norgeshus JOS-Bygg

Norgeshus Moment Bolig, Drammen

Ståle Olsen og Jørn Higraff etablerte Norgeshus Moment Bolig i november 2013 og var dermed den aller første som inngikk avtale med Norgeshus på «Startkonseptet».  Allerede det første driftsåret solgte de 7 boliger og igangsatte 3!

Å starte opp egen bedrift har vært både spennende, artig og arbeidskrevende. Men som «startkonsepter» i Norgeshus har jeg fått mye gratis – jeg føler at jeg kom til dekket bord. Jeg har tatt i bruk alle elementene i konseptet. Dette er ting som jeg verken har brukt tid, penger eller krefter på. Jeg har kunnet konsentrere meg om å skaffe tomter og kunder! – Ståle Olsen, Daglig leder i Moment Bolig AS

Vil du vite mer om fordelene med å bli Norgeshus-forhandler, les brosjyren her.