x

Norgeshus AS

Vis flere poster

Funkisrom ved sjøen

Et hus å leve i for en aktiv familie på fem ved sjøen. Det var hovedkriteriet da familien Ringen bestemte seg for å bygge et Norgeshus.

Familien Ringens utgave av Flya ligger i en bratt skråning ved sjøen. Her har man oversikten over det meste. – Et ordentlig hjem for oss, sier Carina Ringen.

Da familien skulle bygge hus var det viktig at de fikk et hus som rommet den aktive familien samtidig som det passet inn i omgivelsene. 

– Da vi skulle velge hustype var det i vårt tilfelle viktig å utnytte den flotte tomta vår. Vi ønsket å ta vare på utsikten, lyset og skape lune uterom. Huset måtte også ivareta familielivet og gi rom for å vokse i. 

Sammen med arkitekten i Norgeshus ble det gjort en del endringer på Flya som passet med familiens ønsker og behov. Huset er bygget slik at stue og kjøkken vender mot sjøen, mens de private rommene som bad og soverom ligger på baksiden. Kjøkkenet er stort og åpent mot utsikt, lys og luft.

– Fra kjøkkenet nyter vi utsikten gjennom de store vinduene som går fra gulv til tak. Det var viktig for oss å ha et lyst kjøkken med løsninger som gjør det praktisk for både små og store.

Her lever man tett på naturen.

Lyst og moderne kjøkken. Store vinduer som går fra gulv til tak ivaretar den flotte utsikten. 

Flott inngangsparti.

 

Del
Se mer