x
← Til norgeshus.no
Filtrer

Filtrering

Ingen resultat

Velg andre kriterier for å få fram resultater

Enebolig

Granli Tradisjon bygget i Maura

Se mer

Denne boligen er satt opp i Sangsvanelia i Maura av Norgeshus JOS-Bygg.

Norgeshus JOS-Bygg

Revidert Berglund, Maura

Se mer

Denne varianten av Berglund er revidert til en funkis-variant. Boligen er bygget av Norgeshus JOS-Bygg.

Norgeshus JOS-Bygg

Vågsund

Se mer

Vågsund

Dette er en romslig bolig med en todelt planløsning. I 1. etasje har stue, kjøkken,vaskerom,bad og soverom. I 2. etasje er det 3 soverom, loftsstue og bad.

Hus: Vågsund
Norgeshus JOS-Bygg

Egentegnet enebolig

Se mer

Egentegnet enebolig

Dette  er en romslig og stilig enebolig med en herskaplig stil. I 1.etasje er det entre, hall, vaskerom, matbod, wc, kjøkken,og spisestue. I 2. etasje er det 3 soverom, garderobe, gang, stue og loftstue.

Norgeshus JOS-Bygg

Heia

Se mer

Heia

Dette er et hus med plass til alle pluss noen til. Alt er på et plan med tilhørende carport, slik at det har livsløpsstandard. Huset har 3 soverom, bad, vaskerom, toalett, bod, kjøkken, stue og et allrom.

Norgeshus JOS-Bygg

Nupen revidert

Se mer

Nupen revidert

Dette er et stort hus med planløsning som går over to etasjer. I 1. etasje er det en åpen kjøkkenløsning, stue, soverom, bad og bod. I 2. etasje er det 4 soverom, bad og loftsstue.

Norgeshus JOS-Bygg

Granli

Se mer

Granli

Dette er et romsli hus og tradisjonelle detaljer. I 1. etasje er det stue, kjøkken, bod og vaskerom. I 2. etasje er det 3 soverom, loftstue, bad og bod.

Norgeshus JOS-Bygg

Holmen

Se mer

Holmen

Holmen er en klassisk bolig med stor plass. I 1. etasje er det kjøkken, stue, soverom, vask og bad. I 2. etasje er det 3 soverom, bad, loftstue og et stort loftsrom. Huset har livsløpsstandard.

Norgeshus JOS-Bygg

Dovre revidert

Se mer

Dovre revidert

Innholdsrik villa med rom for luksus i hverdagen. Størrelsene på både stuer og kjøkken er sjenerøse, og sammen med ekstra høyde på rommene gir dette en følelse av herskaplighet. I 2. etasje finner du blant annet soverommene, samt hovedbadet.

Norgeshus JOS-Bygg

Granli m/sokkel

Se mer

Granli m/sokkel

Et hus som gir rom for flere mennesker. Huset er det samme som Granli, men med sokkelleilighet i tillegg. Her kan man ha utleie og få noen ekstra kroner hver måned.

Norgeshus JOS-Bygg

Egentegnet bolig Mogreina

Se mer

Vi skulle bygge helt nytt hus på en tomt på Mogreina som vi hadde kjøpt. Vi hadde tegnet tegninger selv på huset. Tok så kontakt med flere entreprenører som kunne gi oss et tilbud på å bygge huset på ferdig såle. Noen entreprenører fikk vi ikke svar fra og andre sa de ikke hadde kapasitet i det tidsrommet vi ønsket å bygge. Vi hadde møte med Jos Bygg AS og et annet entreprenør selskap. Valget falt på Jos Bygg AS, da de hadde kapasitet og som vi hadde hørt mye godt om.

Det skulle vise seg at vi ikke angret på. Vi forespurte Jos Bygg AS om egeninnsats i byggeperioden. Vi ønsket å sette opp grunnmur, kjøkken, bad og vaskeroms-innredninger selv. Dette var ikke noe problem. Jos Bygg AS satte opp datoer for egeninnsats. Disse måtte vi overholde. I byggeperioden kunne vi komme med ønsker og tilbakemeldinger om evt. Endringer. Dette ble gjort i noen tilfeller, men det var forutsatt at det ikke kom i veien for andre ting som skulle gjøres. Dette var helt ok for våres del.

Jos Bygg AS leverte et hus med meget godt håndverk og alle frister ble overholdt. Vi kan anbefale Jos Bygg AS på det aller sterkeste. De er pålitelige, holder avtaler og frister. Og ikke minst har de meget dyktige håndverkere i et solid firma.

En stor takk til Steffen som var prosjektleder og tusen takk til dyktige, flinke og løsningsorienterte snekkere.

Dere bygde vårt drømmehus, tusen takk Jos Bygg AS

Mvh. Lene Roland og Ronny Svendsen

Norgeshus JOS-Bygg

Trend1 Maura

Se mer

Trend1 bygget på Maura av Norgeshus JOS Bygg.

Prosjekt: Trend 1
Norgeshus JOS-Bygg

Kopperudmoveien - 2 moderne eneboliger

Se mer

Moderne og tidløse boliger med praktiske løsninger
Et alternativ for deg som ønsker noe mer spesielt enn en A4-leilighet!

Våre arkitekter har utformet boliger der interiør og eksteriør sammen har blitt en nøye gjennomtenkt helhet - og du har nå en mulighet til å få virkeliggjort drømmen om å bo i et hjem med høye arkitektoniske kvaliteter.

Fakta:
BRA 125 m2 / P-rom 120,7 m2

Huset er svært praktisk og effektivt. Stue og kjøkken i andre etasje danner et stort allrom som deles inn i to soner av den sentralt plasserte trappa. Stuen er romslig med plass til flere sittegrupper. Kjøkkenet har rom for et stort spisestuebord, og god plass for utvidelse av kjøkkeninnredningen i form av kjøkkenøy eller skap på vegg om det er behov for det.

Innvendig sørger de store vindusflatene for meget gode sol- og utsiktsforhold. Andre etasje bader i lys fra de store vinduene i begge gavlveggene, og den åpne himlingen gir en god romfølelse.

I første etasje er det ei ekstra stue, tre soverom, vaskerom og et baderom som ligger praktisk til i forhold til alle soverommene.

Fasader
Utvendig gir spillet mellom de rene glassflatene, platekledning og trepanel boligene et ekstra uttrykk av kvalitet og design, samtidig som de gjør fasadene spennende. 

Norgeshus JOS-Bygg

Hytte

Leilighetsbygg

Annet

Tomannsbolig i Jeppedalen

Se mer

Jeg har vært fornøyd fra A-Å. Jeg fikk gode anbefalinger fra venner/ bekjente ang JOS Bygg og dette var viktig for meg da jeg valgte hus/leverandør. Jeg vil på det varmeste anbefale JOS Bygg videre.

Jeg synes samarbeidet har vært veldig bra. Det har vært god informasjon, god service, oppfølging og hyggelig service-instilte mennesker. Det er viktig! Bolig ble også klar til avtalt tid. Har også fått god oppfølging i etterkant.

Jeg er veldig fornøyd med boligen. Bra kvalitet på materiale og jobb som er utført. Noe oppstartsproblemer med komfyren og røykvarsler, men dette ble tatt tak i med en gang.

Mvh. Ingunn Ruud Hofstad

Norgeshus JOS-Bygg

Totalrenovert enebolig

Se mer

Totalrenovert enebolig som opprinnelig var en eldre bolig med flatt tak på et plan. Etter ombygging fremstår huset som et stort pent hus i meget god standard.

Norgeshus JOS-Bygg

Vi har ingen publiserte referanser for øyeblikket - men ta kontakt for mer informasjon

Se våre hus Se våre hytter