x
← Til norgeshus.no

Norgeshus Øygarden Boligutvikling er en byggmester som holder til på Øygarden. Vi tar på oss oppdrag og bygger gjerne hus eller hytte for deg. Vi kan hjelpe deg med alt fra den første prosjekteringen frem til bygget står ferdig.

Hva er ditt drømme hus?

Å bygge eneboliger tilpasset våre kunders behov er det vi gjør mest av, men vi kan også hjelpe deg med påbygg og rehabilitering. Vi kan hjelpe deg med reguleringsplaner og vi leverer bygg i samsvar med disse.

Vi har mange forskjellige boliger som du kan ta utgangspunkt i for å finne ditt drømmehus. I huskatalogen vår fra Norgeshus er det 39 forskjellige hus å velge blandt. Vi har mange forskjellige stilarter, størrelser og planløsninger. Det er viktig å få på plass de riktige løsningene for å realisere boligdrømmen. Om du ikke finner det Ferdighuset du vil ha rett fra katalogen så kan vi gjøre tilpasninger. Eller du kan ta en prat med en av våre dyktige arkiteker som kan tegne om et av husene fra katalogen vår for deg. Eller kanskje du vil vi skal tegne noe helt nytt.