x
← Til norgeshus.no

Nyhetsarkiv

Norgeshus kåret til en av Europas beste arbeidsplasser!

​På en kåring i Paris den 8. juni ble Norgeshus kåret til den 22. beste arbeidsplassen i Europa. Norgeshus var plukket ut i klassen store selskaper. Totalt har over 2340 selskaper med til sammen 1,5 millioner ansatte deltatt.

​På hovedkontoret i Melhus ble kåringen feiret med å dele ut kaffe og boller til alle kollektivreisende på Melhus og frokost til de ansatte. Vi er stolte av resultatet, og ønsker å dele dette med både ansatte og lokalsamfunn. Resultatene i kåringen er basert på tilbakemeldinger fra kjedens 1200 medarbeidere på hvordan de opplever det å jobbe i Norgeshus. I tillegg har det internasjonale analyseinstituttet Great Place To Work vurdert hvordan vi jobber med kulturen i Norgeshus etter en internasjonal standard. Summen av dette gjør at vi nå er kåret til Europas 22. beste arbeidsplass.  

Administrerende direktør Dag Runar Båtvik er meget fornøyd med plasseringen:

- Dette viser at vi er en attraktiv arbeidsgiver, noe som gjør at vi kan tiltrekke oss de dyktigste medarbeiderne i bransjen. Det er stor kamp om arbeidskraften i byggebransjen. Målet vårt er at de aller beste skal jobbe med oss! Vi gleder oss til å fortsette med arbeidet med Great Place To Work i kommende år.

En gang ønsker vi å kunne si at vi er Europas aller beste arbeidsplass, vi ønsker å stå på toppen av pallen. Det skal Norgeshus gjøre ved å forsterke bedriftskulturen, jobbe bevisst med utvikling av medarbeidere på alle nivåer og fortsatt være ledende innenfor effektivisering av byggeprosessen.  Det er ikke plasseringen i seg selv som er det viktigste, men det å ha et verktøy å jobbe med slik at resultatet blir best mulig. 

Byggebransjen har i årevis jobbet med profesjonalisering. Det har vært utfordringer med til dels dårlige arbeidsbetingelser og utnyttelse av billig arbeidskraft. I vår kjede er det nulltoleranse for dette, og vi har også valgt å ta det et skritt lenger, ved å bruke Great Place to work for å bli den beste arbeidsgiveren også utenfor vår bransje. 

"Norgeshus har arbeidet systematisk over flere år med forbedring av ledelse og kultur. Det har vært krevende i en virksomhet som er spredd over så mange lokasjoner. Nå får de betalt for innsatsen. Ikke bare har økt medarbeiderengasjement ført til bedre økonomiske resultater, men Norgeshus er nå også en av Europas beste arbeidsplasser. Det er bare å gratulere!"

– Tron Kleivane, partner i Great Place to Work


Allsidighet og mangfold er viktig i dagens arbeidsliv. Vi har fokus på at i Norgeshus skal vi ha rom for variasjoner. Gjennom dette har vi tro på at vi  skaper bedre opplevelser for våre kunder, og en mer interessant arbeidshverdag for våre kolleger. Gjennom dette vil skal vi bli bransjens ledende boligbygger. 

_________________________________________

Great Place to Work:

Great Place to Work® is the global authority on high-trust, high-performance workplace cultures. Through proprietary assessment tools, and certification programs, including Best Workplaces lists and workplace reviews, Great Place to Work provides the benchmarks, framework, and expertise needed to create, sustain, and recognize outstanding workplace cultures. In the United States, Great Place to Work produces the annual Fortune "100 Best Companies to Work For®" and a series of Great Place to Work Best Workplaces lists, including lists for Millennials, Women, Diversity, Small and Medium Companies and over a half dozen different industries. Great Place to Work provides and culture consulting services to businesses, non-profits, and government agencies in over 50 countries across six continents.

Del
Se mer