x

Norgeshus ble i 2013 rangert som topp 10 i kåringen av Norges beste arbeidsplasser. Vi er den eneste fra byggebransjen som nådde så langt i kåringen.

​På hovedkontoret råder det både glede og stolthet:
- Norgeshus har satset på å ha de flinkeste medarbeiderne i bransjen, og selvfølgelig tiltrekke oss de beste innenfor sitt fagfelt, sier markedssjef Benn Asgeir Båtvik. Og kundene våre er våre utvalgte forhandlere som det er trivelig å jobbe med.  Norgeshus har alltid hatt et godt arbeidsmiljø siden starten i 1988, men det blir stadig nye utfordringer jo flere ansatte vi blir, sier Båtvik.

Det er andre året Norgeshus er med i denne undersøkelsen.
- Vi har brukt resultatene fra fjorårets undersøkelse til å forbedre oss på de punktene vi har vært svakest på - og det lyktes allerede etter et år å komme på topp 10-listen. Jeg er stolt av å jobbe med så mange flinke medarbeidere som alle bidrar til et godt arbeidsmiljø, sier Båtvik.

Kreativ velforening
- En av grunnene til vårt gode arbeidsmiljø er også en velfungerende velforening som er svært kreativ, forteller Båtvik. Siste arrangement var på fredag, da vi gjennomførte damenes aften. Herrene måtte diske opp med middag og underholdning for damene etter at de tapte lagkonkurransen om å trene mest i vinter.

Holdningsendring blant ledere
Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge ser en holdningsendring blant lederne:
– Det siste årets undersøkelse bekrefter en tendens vi har sett de siste årene: Mange norske medarbeidere merker en holdningsendring hos lederne sine. Tradisjonelt har omtalen av «medarbeiderne som bedriftens viktigste ressurs» vært forbeholdt de spesielle anledningene og festtalene. Nå ser vi at dette fokuset er omsatt i handling – det innlemmes i stadig flere selskapers strategier, og følges opp med målrettet arbeid forankret hos toppledelsen. Ord har blitt handling; mennesker er i økende grad fast inventar i strategiarbeidet, sier Jannik Krohn Falck i en pressemelding.