x
  Forrige hus Neste hus
  • Generell teknisk informasjon

   HustypeFunkis
   TomtSkrå
   Bruksareal 115,1m2
   Størst bredde7,4m
   Største lengde24,4m
   Antall soverom2
   Energimerkingb

  Moment - en bolig for bratte tomter

  Den eller de som våger å bygge Moment kan vente seg opplevelser utenom det vanlige. Her får beboerne dramatisk nærkontakt med naturen og en følelse av å bo i tretoppene. 

  Bygget står godt ut fra terrenget og åpner for flott utsikt fra store vindusflater i alle rom. De skrå fagverkene/limtredragerne er ikke kledd inn på noen måte, og den synlige konstruksjonen gir bygningen både karakter og ekstraordinære romopplevelser. Et godt samspill mellom arkitektur og konstruksjon gir boligen et spennende uttrykk. 

  Generelt:   1 etasje, passer til skrå tomt
  BRA:          115,1 kvm. inkludert sportsbod
  Soverom:  2

  I tillegg til å være et hus som blir lagt merke til, er Moment også et svært praktisk og kompakt hus som egner seg godt for et par eller en liten familie.

  Vindfanget er lyst og romslig, og leder til en korridor med bad/toalett og to soverom på den ene siden - mens på motsatt side er gangen inndelt i nisjer. Disse kan innredes for ulike aktiviteter; for eksempel kontor, en hyggelig lesekrok eller du kan rett og slett bare sitte å slappe av og nyte utsikten gjennom de store vinduene som går fra gulv til tak. Stuen og kjøkkenet er plassert i front mot utsikten. Herfra er det utgang til en overbygd terrasse - et spektakulært uterom litt utenom det vanlige. 

  Den delvis åpne stue-/kjøkkenløsningen og de to nisjene gjør dette til et allsidig og praktisk hus. Her kan familien være sammen selv om man gjør ulike ting. 

  Alle våre arkitekttegnede ferdighus kan tilpasses dine ønsker og behov, slik at du får ditt drømmehus.

  Kontakt forhandler

  Byggekommune
  Informasjonen sendes til forhandler i Norgeshus pr. e-post.
  Les mer om håndtering av persondata i vår personvernerklæring.
  • Er husert nesten akkurat slik du vil ha den?

   Ta kontakt med Norgeshus for å gjøre ekstra tilpasninger på huset.

  John Birger Grytdal

  Stilling:
  Sivilarkitekt MNAL
  Tlf:
  918 61 140
  E-post:
  John.Birger.Grytdal@norgeshus.no
  Se mer
  • Moment, Tjøme

  • Moment, Halhjemsmarka

   Nå bygges den første versjonen av Moment og vi forventer romopplevelser utenom det vanlige. Her får beboerne dramatisk nærkontakt med naturen og en luftig følelse av å bo i høyden.
   Bygget hviler delvis på en betongsokkel med bakkekontakt, mens oppholdsrommene med flott utsikt fra store vindusflater, får flyte over terrenget i den utkragede delen, understøttet av fire, røde stålsøyler. Et godt samspill mellom arkitektur og konstruksjon gir boligen et spennende uttrykk.

   I tillegg til å være et hus som blir lagt merke til, er denne Momenten også et svært praktisk og kompakt hus som egner seg godt for både par og familier. Den rommer mange ulike kvaliteter og fleksible rom.

   Man ankommer boligen via carport til en lys gang, med siktlinje tvers gjennom bygget ut mot terrassen og den fantastiske utsikten. Soverom, bad og bod ligger praktisk på rekke langs ved trappa som tar deg ned til en romslig sokkeletasje. Stuen og kjøkkenet er plassert i front mot utsikten med store vinduer som går fra gulv til tak. Herfra er det utgang til en overbygd terrasse - et spektakulært uterom litt utenom det vanlige.

   I sokkelen finnes to gode soverom til, en kontorkrok med mye lys og utsikt og en åpen kjellerstue med utgang til terreng. Alle våtromsfunksjoner, teknisk rom og walk-in closet er gjemt i betongveggen i bakkant.

  Du må opprette
  Min Side-bruker
  eller logge inn
  for å se priser.

  Innflyttingsklare hus

  Når du kjøper hus fra Norgeshus leveres de "innflyttingsklare" og ikke "klar til maling". Det betyr at boligene fra Norgeshus kan få høyere pris i prislista dersom du sammenligner en bolig fra oss med en tilnærmet lik bolig fra konkurrentene våre.

  Les mer om hva du får i et innflyttingsklart hus fra oss!

  • >

  Bestill vår hus- eller hyttekatalog i dag!

  Katalogen sendes gratis, og er hos deg 1-3 dager etter bestilling.
  I våre kataloger finner du all inspirasjon og informasjon du måtte trenge for å starte ditt drømmeprosjekt.

  Bruk av dine data

  De neste feltene i skjemaet vil be om din kontaktinfo.
  Informasjonen brukes kun til å sende deg katalogen, og data vil deles med vår logistikkpartner HeltHjem. Les mer i vår personvernerklæring.

  Vil du ha kvittering på bestillingen?

  Du vil kun få en kvittering på bestilling på e-post. Huk av boksen i neste steg dersom du ønsker å motta inspirasjon og tilbud fra Norgeshus. Vi sender av og til nyhetsbrev, men du vil ikke bli overveldet.

  Bestill hus- eller hyttekatalog
  For- og etternavn
  Telefon
  Gateadresse
  Postnummer
   
  Byggekommune
  E-postadresse
  (Tips: Trykk enter for å gå videre) Steg 1/9
  Ta kontakt med en av våre lokale selgere for å snakke om ditt drømmeprosjekt. Velg fylke og kommune du ønsker å bygge i.

  Velg kommune til venstre for å få kontaktdetaljer