x

Velkommen til visning i boligene som var med i “Huset” på TV2 onsdag 7. juni

Vil du bli naboen til Thomas og Malin?

Onsdag 7. juni har Norgeshus visningsdag over hele landet, på Mogreina vil det være visning av de tre boligene som ikke vant i TV2-serien "Huset". 

Huset til Linn og Tina ligger nå for salg, se finn-annonsen her.

Huset til Aina og Martin ligger nå ute for salg, se finn-annonse her.

Huset til Hansemann og Malin, se finn-annonsen for huset her.

Parene

Her er en oversikt over alle parene som er med i serien og informasjon om de.

Hansemann og Malin

Hans Andreas, har blitt kalt Hansemann så lenge han kan huske, er 36 år gammel. Hansemann har vokst opp på Løken i Høland, kjører lastebil for "Sirkus Holmedal" og fritiden blir brukt til motorsport og fotball.

Heia Newcastle! 

I nabobygda Setskog vokste Malin opp, er nå blitt 31 år gammel og jobber som Tannhelsesekretær på Kjeller Tannhelse. Fritiden går med til impulsive hekle- og strikkeprosjekter (som sjelden blir fullført), kakebaking og turer med vårt felles potebarn Carmen.

Følg Hansemann og Malin på Facebook

Hansemann og Malin sin Blogg

    error
Thomas og Malin

Vi er Tomas og Malin, og er en av de heldige parene som er med i tv-programmet "Huset" på TV2. Benk deg foran tv-skjermen med en stor bolle popcorn å følg vår reise, for dette blir garantert underholdende.

Følg Thomas og Malin på Facebook

    error
Aina og Martin

Vi er så spente at det kribler i kroppen. I disse dager knaker det hardt langt bak i hjernebarken. Aller mest gleder vi oss! Vi gleder oss til å vise frem hva vi har skapt - den tøffe prosessen vi tok del i. Og vi gleder oss til å endelig kunne ta bladet fra munnen og fortelle om de uendelig mange fine opplevelsene vi har hatt. Om gleder og om sorger - om å lykkes og om å mislykkes. På den andre siden krangler gleden litt med den vonde magefølelsen. Hvem blir vi på TV? Hvordan vil vi fremstå? Vil folk like det vi lager - stilen vår - utrykket?

Vårt hjem der lille Mathilde kan løpe med sine små barneføtter og vokse inn i ungdomslivet. Hvor en liten katt kan komme til en lun havn etter farefulle museoppdrag. Så mens vi stresser og kjemper med følelsene før premiere må vi ikke glemme dette målet - årsaken til at vi meldte oss på, og grunnen til at vi valgte å legge hele livet på hylla i 8 uker. Drømmen om vårt egen hjem!

Følg Aina og Martin på Facebook

Aina og Martin sin Blogg
 

    error
Linn og Tina

Det å melde seg på noe sånt som HUSET har for oss vært livets største eventyr og utfordring sammen. Aldri har vi opplevd noe lignende, og vi er har lært så utrolig mye om oss selv og ikke minst litt om TV-produksjon.

Et kamerateam i ryggen under oppussing er stressende i starten, du kan jo prøve å sette opp ett kamera i det du pusser opp et av rommene i huset ditt for å se på hvordan du jobber i etterkant, der har du jo litt av en erfaring å ta med deg om deg sjøl. Vi ble etterhvert litt mer komfortable med å jobbe slik, med ett kamerateam henges i "ryggen", og vi har vært så heldige med de menneskene vi har hatt rundt oss! For en fantastisk gjeng.

Nå sitter vi og er kjempe spente på hvordan dette blir, og vi kan si at vi har gjort det beste vi kan.

Følg Linn og Tina på Facebook

Linn og Tina sin Blogg

    error

Programleder

Klaus Sonstad

Klaus Sonstad er programlederen som skal lose oss gjennom 8 episoder med innredningsbonanza. I Huset vil Klaus møte familiene hver uke for å se hvordan fremdriften er, og hvordan forholdet går.

Hver uke skal parene pusse opp et rom, og ukens beste rom kåres av to dommere. De to dommerne er interiørdesigneren Karina Holmen og møbelsnekkeren Sander Rolfsen.

Vi nærmer oss finale!

Bakomfilmer fra HUSET

Her er tidligere presentasjonsfilmer og eksklusive bakomfilmer du ikke fikk se på TV.

error

Rombedømming episode 11 – loftstuen

En lang reise går mot slutten, i episode 11 sto loftstuen for tur, her kan du se resultatet, hvem som vant romkonkurransen og hvem som forlovet seg.

error

Rombedømming episode 10 – terrassen

Det ble et intenst døgn da deltakerne skulle gjøre ferdig terrassen på kun 24 timer. Se resultatet og hvem som vant her.

error

Rombedømming episode 9 – det lille soverommet

Denne romkonkurranse er det andre soverommet, deltakerne fikk fritt velge hvem de ser for seg skal ha rommet. Her kan du se hvordan deltagerne har løst det, og hvem dommerne synes har lagd det beste soverommet. 

error

Rombedømming episode 8 – det andre badet

I denne episoden gikk deltakerne i gang med det andre badet i huset, det ble en intens sluttspurt for å bli ferdig i tide. Her kan du se resultatet av romkonkurransen og hve som vant.

error

Rombedømming episode 7 – valgfritt

I denne episoden fikk parene fritt kreativt spillerom, de fikk selv velge ett av to rom de ville ferdigstille, og det blir opp til hvert par å bestemme hva slags rom de skulle lage. Her kan du se resultatet og hvem som vant romkonkurransen.

error

Rombedømming episode 6 – kjøkkenet

I episode 6 fikk deltagerne sjansen til å bygge sitt drømmekjøkken, her kan du se hvordan de valgte å løse det og hvem dommerne mente hadde bygd det beste kjøkkenet.

error

Rombedømming episode 5 – den store stuen

Deltagerne har gjort ferdig et av de viktigste rommene i huset - den store stuen. Se resultatet og hva dommerne synes.

error

Rombedømming episode 4 – trappen

Det ble tunge løft og høye svev i stillas når deltakerne gjorde ferdig trappeløpet. Her ser du resultatet av romkonkurransen og hvilket par dommerne syntes løste det best.

error

Rombedømming episode 2 – det store soverommet

I episode 2 var det hovedsoverommet som skulle gjøres ferdig, her ser du resultatet og dommernes avgjørelse.

error

Rombedømming episode 3 – badet i første etasje

I tredje episode av "HUSET" ble deltagerne virkelig dykke dypt etter pågangsmot når de satte igang med den største utfordring hittil – badet i første etasje. Her ser du hvordan badene ble og hvem som vant.

error

Rombedømming episode 1 – entreen

I første episode av "HUSET" var det entreen som deltagerne skulle lage ferdig, her ser du resultatet og hvem som vant.

error

Episode 5, den store stuen

Denne uken skal parene gjøre ferdig et av de viktigste rommene i huset - den store stuen.

error

Besøk av Mathilde

Det blir gjensynsglede når Aina og Martin får besøk av datteren Mathilde 

error

Episode 4, trappeoppgangen

Det blir det blir tunge løft og høye svev i stillas når deltakerne skal gjøre ferdig trappeløpet, og virkelig binde de to etasjene i huset sammen

error

Mysteriet med den forsvunne bruksanvisningen

Et klipp fra tidligere episode som ikke ble vist på TV, Thomas og Malin roter bort bruksanvisningen til garderobeskapet.

error

Bryllupsdag i Huset

Bryllupsdag og kjærlighet i luften for deltakerne i kveldens episode av Huset.

error

Tina og Linn

Vi er med på Huset fordi vi ønsker å skape et hjem sammen og liker å utfordre hverandre

Deres første møte med Huset på Mogreina var spent, men de likte utfordringen.

– Vi tenkte at her var det nok å gjøre, og aldri har vi noen gang gjort noe lignende før, men uansett hvilke utfordringer vi skulle få, må vi greie dette sammen.

– Det var nok litt mer å gjøre en hva vi hadde sett oss ut i forkant, men nå var det bare å brette opp armene å starte opp huseventyret vi alltid har drømt, det å skape noe sammen, avslutter jentene til TV 2.

error

Malin og Hansemann

Da kom inn i huset første gang, tenkte Hansemann: "Hva i helvete er det kjerringa har meldt oss på?"

– Vi har minimal erfaring fra oppussing, vi har aldri gjort noen store prosjekter sammen. Vi har gjort noen småting hver for oss for en del år tilbake, forteller de til TV 2. De to drømmer om å stifte familie, men har satt dette på vent da de begge ønsker seg et hjem først. Det første møte med Huset ble en sterk opplevelse for paret.

– Da vi kom inn i huset første gang, tenkte Hansemann: «Hva i helvete er det kjerringa har meldt oss på?!"

Malin tenkte: "oj, bare spikerslag! Dette blir mye jobb!".

error

Onsdag 8. mars 20:00 starter programmet Huset på TV 2.

Fire spente par flytter inn i hvert sitt nye hus fra Norgeshus på Mogreina i Akershus. Her skal de delta i Norges største boligkonkurranse for å skape seg sitt drømmehjem. Vinneren av konkurransen får huset. På denne siden vil vi legge ut eksklusive bakomklipp mellom episodene.

Alle parene har mulighet til å vinne boligen de innreder! Det er seerne som til slutt bestemmer hvem som vinner.

De fire boligene parene konkurrerer om å innrede finest, er av modellen Trend 3

Boligene som de fire parene innreder, er bygd av Norgeshus 3 Bygg Mester, som er en av 106 Norgeshus-forhandlere i Norge. Trend 3 er en konseptbolig fra Norgeshus og finnes ikke i Huskatalogen vår, og derfor er ikke i vår prisliste.

Boligene i Trend-serien er tilpasset små tomter - de er kompakte og setter et lite fotavtrykk på tomten. Boligene har dessuten en form og planløsning slik at de like gjerne kan settes opp frittstående som i rekke/rekkehus.

Ønsker du tilbud/informasjon om Trend-boligene, ta kontakt med din nærmeste Norgeshusforhandler

Trend-boligene har vunnet flere priser

Med konseptboligen Trend har Norgeshus utviklet et kostnadseffektivt boligkonsept som tilrettelegger for lavere byggekostnader. Alle modellene har en enkel og kompakt bygningskropp, når dette kombineres med smarte planløsninger og gode vindusløsninger vil boligene likevel oppleves som romslige. Boligene er innholdsrike - her vil en ha alle funksjoner på mindre areal.

Du finner detaljerte beskrivelser av de ulike Trend-boligene her