x

Om Norgeshus

Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse. Vår styrke ligger i at vi har både arkitekter og ingeniører i vår stab, og dermed blir både estetikk og byggtekniske detaljer godt ivaretatt. Vi har små og store prosjekteringsoppdrag for Norgeshusforhandlerne og andre private aktører, og er ofte delaktig fra idé til ferdig bygg.

Våre forhandlere bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg - i tillegg tar de på seg oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing. 

Les mer

I 30 år har vi bygd over 18 500 boliger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Vi har forhandlere over hele landet, og et Norgeshus i nord eller sør har den samme trygge kvaliteten som et Norgeshus i øst og vest.

Våre håndverkere er lidenskapelig opptatt av faget og håndverket sitt. De har en solid faglig kompetanse - og god service er en selvfølge. De lytter til kundene og gir gode råd slik at det blir enkelt for kundene å ta de riktige beslutningene.

Vi vet at våre kunder har forskjellig smak, og vi presenterer derfor et bredt spekter av bolig- og hyttetyper i våre kataloger. 

Gjennom vår dyktighet skal vi skape rom for gode opplevelser og varige verdier. Dette er visjonen vår, og noe vi strekker oss etter hver dag slik at du som kunde skal få mer enn bare et tak over hodet. Et Norgeshus er ei ramme rundt livet som kommer.

Når du skal gjøre en av de største investeringer i livet, synes vi det er en selvfølge at du som kunde får være med å bestemme hvordan huset ditt skal være. Ta deg derfor god tid i planleggingsfasen, og la en av våre arkitekter hjelpe deg med å tilpasse løsningen slik at de passer deg og din familie. Ditt eget hus skal være den beste ramme rundt de gode opplevelser.

Norgeshus er en av Europas beste arbeidsplasser!

I 2017 ble vi kåret til en av Europas beste arbeidsplasser - det er en tittel vi jobber for å beholde. Vi tror på det Great Place to Work sier: "De beste organisasjonene får frem det beste i sine folk!".

De ansatte er glade og stolte over å få denne prisen. 
- Norgeshus har satset på å ha de flinkeste medarbeiderne i bransjen, og selvfølgelig tiltrekke oss de beste innenfor sitt fagfelt, sier markedssjef Benn Asgeir Båtvik. Og kundene våre er våre utvalgte forhandlere som det er trivelig å jobbe med. Norgeshus har alltid hatt et godt arbeidsmiljø siden starten i 1988, men det blir stadig nye utfordringer jo flere ansatte vi blir, sier Båtvik.

Det er andre året Norgeshus er med i denne undersøkelsen.- Vi har brukt resultatene fra fjorårets undersøkelse til å forbedre oss på de punktene vi har vært svakest på - og det lyktes allerede etter et år å komme på topp 10-listen. Jeg er stolt av å jobbe med så mange flinke medarbeidere som alle bidrar til et godt arbeidsmiljø, sier Båtvik.

Kreativ velforening
- En av grunnene til vårt gode arbeidsmiljø er også en velfungerende velforening som er svært kreativ, forteller Båtvik. Treningstilbud, konkurranser, aktivitetsdager, kulturelle tilbud samt opplevelsesrike utenlandsreiser gjenomføres i velforeningas regi.

Holdningsendring blant ledere
Jannik Krohn Falck i Great Place to Work Norge ser en holdningsendring blant lederne:

– Det siste årets undersøkelse bekrefter en tendens vi har sett de siste årene: Mange norske medarbeidere merker en holdningsendring hos lederne sine. Tradisjonelt har omtalen av «medarbeiderne som bedriftens viktigste ressurs» vært forbeholdt de spesielle anledningene og festtalene. Nå ser vi at dette fokuset er omsatt i handling – det innlemmes i stadig flere selskapers strategier, og følges opp med målrettet arbeid forankret hos toppledelsen. Ord har blitt handling; mennesker er i økende grad fast inventar i strategiarbeidet, sier Jannik Krohn Falck i en pressemelding.

Kontakt oss: 08.00 - 16.00
Tlf resepsjon: 815 73 500
Filtrer

Avdelinger

Administrasjon og økonomiavdeling

Dag Runar Båtvik

Jørgen Skjetne

Ragna Bromseth

Kjellrun Båtvik Haagensli

Torill Beathe Hammer

Marte Kristine Hansen

Vivi Fuhr Hjelde

Bjørn Olav Soknes

Tom O. Stendal

Harald Hårvik

Arkitektgruppen

John Birger Grytdal

May Siri Bones

Inger Johanne Fagerli

Morten Mathisen

Ragnhild Godø Slørdal

Marianne Lona Moa

Elise Sletta Rolstad

Monica Moum

Siri Borten

Husbyggingsteknikk

Knut Arne Sundli

Christian Sæter By

Anne Lise Børø

Sverre Solberg Fiskvik

Kristin Grønn-Hagen

Frank Wiken Hatle

Lars Einar Holden

Elisabeth Kildal

Helga Skei Nydal

Trond Gisle Solberg

Sindre Østnor

Espen Johnsen

Randi Aagård

Rådgivende ingeniør bygg

Unn Iren Schanke-Stenstvedt

Atle Bjørnstad

Jon Mathias Hoem

Tommy Pedersen

Thale Smaadahl Vagnild

Hågen Pettersen Hanem

Plan

Reguleringsgruppen bistår med regulering og arealplanlegging av tomter
Les mer om Plan.

Vidar Julian Grovassbakk

Ragnhild Hoff

Guro Aarø Ianssen

Ellen Reitan Krogstad

Markedsavdeling

Avdelingen består av Merkevare og Konsept.
Les mer om Markedsavdeling.

Benn Asgeir Båtvik

Merkevare

Øyvind Eidem

Jon Berntsen

Stein Inge Meland

Henrik Møller

Randi Soligard

Roger Arnt Petter Bøe

Håvard Qvenild

Konsept

Frode Holm

Fritz Andre Hammerstrøm

Eigir Moberg

Henrik Østerlie

Tony Røshagen

IT avdeling

John Christian Ryjord

Stian Engdal

Innkjøp

Per Krangnes

Ingeniør og arkitekt avdeling

Avdelingen består av gruppene Arkitekt, Husbyggingsteknikk, RIB og Plan
Les mer om Ingeniør og arkitekt avdeling.

Jan Tore Tangstad

Teknisk Avdeling

Snorre Bjørkum