x

Har du lyst til å jobbe hos Norges ledende boligbygger?

Har du ambisjoner og arbeidsglede - og har lyst til å jobbe med spennende oppgaver? Da har du muligheten nå! Norgeshus har hovedkontor på Melhus i Trøndelag og 116 forhandlere lokalisert over hele landet. Vi tegner, prosjekterer og bygger eneboliger og hytter, næringsbygg, kulturhus, omsorgsboliger, skoler og barnehager. Kort sagt - vi utvikler og bygger det kundene vil ha.

Bli en del av Norgeshusfamilien

I Norgeshus jobber de beste folka i bransjen. Er du en av de beste og har lyst til å bli en av oss? La deg inspirere av Helga, Stian, Nora og Tor – kanskje du blir deres nye medarbeider.

Send oss en åpen søknad!

Om Norgeshus

Norgeshus startet opp som et lite arkitektkontor for 30 år siden med én ansatt. Vi har nå vokst oss store, og er landets ledende boligbygger med 1400 ansatte fordelt på 117 små og store forhandlere. I tillegg til hus bygger vi også et stort antall hytter, samt næringsbygg, barnehager, skoler og større leilighetskompleks. På årlig basis bygger vi om lag 1000 boliger og 100 fritidsboliger, og antall oppdrag er stigende. Med stadig flere oppdrag på blokka trenger vi flere kompetente tømrere som kan levere de beste boligene på markedet.
Vi har som målsetning at uansett hvor du ønsker å bygge et hus, så skal du kunne få et Norgeshus. Vi har forhandlere fra Mandal i sør til Kirkenes i nord, og mange av disse er nå på utkikk etter de beste folka i bransjen. Så uansett hvor du måtte bo i landet vil du kunne finne en forhandler som kanskje søker etter nettopp deg!

Vi ser etter deg som:

Vi har ambisiøse mål om å være best i bransjen og skal alltid ligge ett skritt foran våre konkurrenter. Vi har kommet langt innen den teknologiske utviklingen, og flere av våre forhandlere har gått over til papirløse byggeplasser som gjør arbeidshverdagen både enklere og mer effektive for alle.
Hos Norgeshus setter vi våre ansatte høyt, noe som skal gjøre det attraktivt å jobbe hos oss. Vår viktigste merkevare er våre ansatte som er vårt ansikt utad. Som ansatt skal du oppfylle våre fire verdier som tilsier at du må være profesjonell, allsidig, romslig og nyskapende.
Vi er opptatte av økning, ikke bare i antall solgte boliger, men også en økning i kunnskap og erfaring hos den enkelte. Som eneste boligbygger er vi stolte av å kunne tilby en egen skole, Norgeshusskolen. Dette er en arena for både kompetanseheving, nettverksbygging og erfaringsutveksling mellom de ansatte. Det arrangeres kurs og samlinger for alle våre ansatte; fra lærlinger til byggeledere.

Vil du bli forhandler i Norgeshus?

Lyst til å starte egen bedrift?

Norgeshus – a Great Place To Work!

I Norgeshus verdsetter vi våre ansatte høyt. Våre verdier er profesjonell, allsidig, romslig og nyskapende. Disse verdiene etterleves av våre ansatte som er vårt ansikt utad. Folkene er våre beste merkevarebyggere.

For å kunne hente ut potensialet til hver enkelt ansatt, er vi svært opptatt av at alle skal være del av et godt arbeidsmiljø. For å kartlegge hvordan hver enkelt har det på sin arbeidsplass benytter vi oss av medarbeiderundersøkelsen GPTW, som er verdens mest brukte kartleggingsverktøy. Vi jobber kontinuerlig med arbeidsmiljøet og dette har resultert i at vi har nådd høyt opp på kåringene som blir gjort over de beste arbeidsplassene. I 2017 ble vi kåret til Norges 4. beste arbeidsplass og 24. beste i Europa.

Det å kunne smykke seg med en slik utmerkelse gir seg utslag i flere kunder, motiverte medarbeidere og et merkenavn som bygger tillitt.