Bestill huskatalog

Arv

– Når du kommer inn døra blir du møtt av en herskapelig hall, med dobbel etasjehøyde og utsikt ut til den flotte terrassen.

Arkitekt John Birger Grytdal
1. etasje Arv
1. etasje Arv
2.etasje Arv
2.etasje Arv
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visining
Galleri
Plantegninger
360-visning
Med utleiedel kan Arv bli et herskapelig hus mange har råd til.
Med utleiedel kan Arv bli et herskapelig hus mange har råd til.

Et staselig hjem

Med Arv får du et staselig hjem. Når du kommer inn døra blir du møtt av en herskapelig hall, med dobbel etasjehøyde og utsikt ut til den flotte terrassen. 

Oppholdsrommene er romslige med mange muligheter, du kan for eksempel utvide stua inn til soverommet. Fra hallen er det inngang til bad med wc og dessuten en praktisk bod. Kjøkkenet er stort og kan innredes slik du vil, med for eksempel en kjøkkenøy eller barløsning slik at du får både en praktisk arbeidsstasjon og en sosial møteplass på samme sted.

I andre etasje ligger fire soverom, walk-in closet, bad med plass til et deilig badekar og ei loftsstue med utgang til den fine buede verandaen. 

Herskapelig - Flat - Energimerking
B
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, fotballbane i kjelleren? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la en av våre arkitekter tegne en bolig med utgangspunkt i din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 5
Bebygd areal 171 m2
Bruksareal 171 m2
Primærareal 171 m2
Lengde 12 m
Bredde 12,3 m
Etasjer 2
Endre
Finn forhandler

Hvor vil du bygge drømmehuset?