Bestill huskatalog

Moa

– På tross av sin beskjedne grunnflate så rommer denne hytta mer enn du tror. Fungerer utmerket som hytte, men kan også benyttes som anneks med hele 9 sengeplasser. 

Arkitekt Marianne Lona Moa
Test
Test
Velkommen inn – utforsk boligen i 360-graders visining
Galleri
Plantegninger
Med det store vinduet som går fra gulv til tak, oppleves dette rommet som mye større enn det egentlig er.
Med det store vinduet som går fra gulv til tak, oppleves dette rommet som mye større enn det egentlig er.

Litt utenom det vanlige

Moa, ei lita hytte litt utenom det vanlige. På tross av sin beskjedne grunnflate så rommer denne hytta mer enn du tror, og har alt du forventer av ei hytte. For å utnytte kvadratmeterne best mulig, er det lagt inn god takhøyde slik at man på store deler av hytta har hems.

Hemsen over bad, soverom og vindfang er lukket, og kan benyttes til soveplasser. Over deler av stua er hemsen åpen, og blir dermed en del av oppholdsrommet. Over spisestue og kjøkken er det full takhøyde, og sammen med det store vinduet som går fra gulv til tak, får du en helt fantastisk romfølelse.

I utgangspunktet er dette ei hytte med to soveplasser på det ene soverommet, men om man utnytter plassen til det fulle, med sengeplasser på hems og en sovesofa på stua, kan man få overnatting til opptil 9 personer. Med en slik kapasitet er det også en mulighet å bygge Moa som et effektivt anneks.

Moderne - Flat/skrå - Energimerking
A
Du må
eller
for å se priser.

Med forbehold om feil. Prisen er veiledende, ønsker du eksakt tilbud ta kontakt med forhandler. Prisen vil bli regulert i henhold til SSBs byggekostnadsindeks.

Prisen er inkl. mva.

Vi bygger det du vil ha

Større stue, flere soverom, hems med tv-stue? Vi tilpasser alt til dine behov. Du kan også la våre arkitekter tegne en hytte som passer din tomt.

Finn din forhandler

Lukk
Standard oppsett
Soverom 1
Bebygd areal 29,6 m2
Bruksareal 29,6 m2
Primærareal 29,6 m2
Lengde 6,6 m
Bredde 6,6 m
Etasjer 1
Endre
Finn Forhandler

Hvor vil du bygge drømmehytta?