Hytte ved kysten? :) Vi har flere tomter ledige!

Nå har du muligheten til å sikre deg en flott og sjønær hyttetomt i et av Trøndelagsskystens vakreste områder. Lysøya ligger utenfor Lysøysund i Bjugn kommune. Tomtene ligger noe spredt og med varierende grad av sjøutsikt. Førstemann til mølla for å skaffe deg din drømmetomt. Lysøya er forbundet med bru over til Lysøysund. Det er rik natur og dyreliv i området, og dermed et naturlig utgangspunkt for jakt og fiske. Havområdene utenfor er rikt på fisk og skalldyr, og ypperlig for dykking og båtliv.Lysøyvågen, like ved feltet, er en populær badestrand med fin skjellsand. Eidsvika, ved småbåthavnen (300 m), er også velegnet for bading. Det er mulighet å kjøpe seg båtplass i småbåthavnen.

Finn din tomt på www.lysoya.no

 

Vi har også tilgang på flere sjønære tomter, så ta kontakt om dette er av interesse :)

Fauna_1920_1920_1081_85_c1.jpg

Bygg drømmehuset

Bla deg gjennom katalogen og finn hustypen som passer best for deg og dine. Sammen sørger vi for at du får akkurat det huset du vil ha.

koiamoderne2016.jpg

Bygg drømmehytta

Finnes det noe bedre enn en helg på hytta? Bla deg gjennom utvalget og finn ditt fritidsparadis. Sammen gjør vi hytta til drømmehytta!

Hei, jeg jobber i Norgeshus

Jobb i Norgeshus

Vi tegner og bygger boliger og hytter, næringsbygg, kulturhus, omsorgsboliger, skoler og barnehager. Vi ble nylig kåret til en av Europas beste arbeidsplasser. Og trenger alltid flere flinke folk.