x

- Drømmen om å starte eget byggefirma!

Ståle Olsen og Jørn Higraff etablerte Norgeshus Moment Bolig i november 2013 og var dermed den aller første som inngikk avtale med Norgeshus på «Startkonseptet».  Allerede det første driftsåret solgte de 7 boliger og igangsatte 3!

- Å starte opp egen bedrift har vært både spennende, artig og arbeidskrevende. Men som «startkonsepter» i Norgeshus har jeg fått mye gratis – jeg føler at jeg kom til dekket bord. Jeg har tatt i bruk alle elementene i konseptet; innkjøpsavtalene, IT-systemet, merkevaren og Norgeshus Garanti for å nevne noe. Dette er ting som jeg verken har brukt tid, penger eller krefter på. Jeg har kunnet konsentrere meg om å skaffe tomter og kunder!

Vi tror det er mange dyktige fagfolk der ute som gjerne kunne tenkt seg å starte sitt eget byggmesterfirma. Men det er ikke «bare bare» å starte opp. Er markedsgrunnlaget stort nok? Hvilken selskapsform skal jeg velge? Hvordan skal bedriften fremstå? Hvem skal jeg samarbeide med? Det er mange spørsmål. I tillegg stiller myndighetene strenge krav til dokumentasjon og kvalitetskontroll, noe som krever at man har orden i rutiner og systemer.

Norgeshus har nå gjort det enkelt for deg som ønsker å starte ditt eget byggefirma - Startkonseptet er et tilbud til byggmestere og små byggefirma som ønsker å etablere egen bedrift. Med Norgeshus Startkonsept i ryggen kan du være trygg på at du har alt du trenger for å drive på en profesjonell måte. Vi har nå gjort det enkelt for gründere som vil etablere seg – vi har gjort alt forarbeidet for deg. 

Med Norgeshus Startkonsept i ryggen har du alt du behøver:

Tett oppfølging: Vår løsning med regionssjefer er unikt for boligkjeder i Norge, og vi mener det sørger for et spesielt godt samarbeid mellom kjede og forhandler.

Regionssjefene i Norgeshus har en meget sentral rolle, og er den personen i kjeden som du vil ha mest kontakt med. De er bindeleddet mellom forhandler og hovedkontor, og er der for å hjelpe deg – dersom du ønsker. Distriktssjefene har bakgrunn fra byggebransjen og har kunnskap om forretningsdrift. I tillegg kjenner de Norgeshuskonseptet til minste detalj. Har du tekniske spørsmål eller trenger råd om innkjøp, markedsføring eller salg – så vil du få hjelp av din egen distriktssjef.

Ta kontakt!

NORD-NORGE: 
Regionsjef Harald Hårvik, 990 97 102 / harald.harvik@norgeshus.no

ØSTLANDET:
Regionsjef Fritz A. Hammerstrøm, 913 00 812 / fritz.hammerstrom@norgeshus.no

MIDT-NORGE
Regionsjef Henrik Østerlie, 480 28 000 / henrik.osterlie@norgeshus.no

VEST-NORGE:
Regionsjef Eigir Moberg, 482 70 090 / eigir.moberg@norgeshus.no