x

Nyhetsarkiv

Norgeshus inngår samarbeid med Tinde Bygg

Den tradisjonsrike hyttebyggeren Tinde Bygg har bygd hytter i over 50 år, men i de senere årene har de også utviklet og solgt flere boligprosjekter. I høst etablerte de derfor et nytt selskap, Tinde Bolig AS, som kun satser på bolig- og leilighetsbygging. 
    
1. januar i år ble Tinde Bolig offisielt med i Norgeshuskjeden. Stein Løland er ansatt som daglig leder. Han har jobbet som prosjektleder i Tinde Bygg siden 2012, og har lang og bred erfaring med bygging/utvikling av både bolig-, leilighets-, og hytteprosjekter. 

Norgeshus Tinde Bolig vil i tillegg til å bygge kataloghus, også utvikle boliger på egne tomter. - Og vi har allerede kommet i gang med noen Norgeshus-prosjekter, sier Løland.

Løland er meget tilfreds med samarbeidet så langt. - Jeg har nettopp vært på Melhus, der jeg deltok på et opplæringsprogram ved hovedkontoret. I løpet av ei uke fikk jeg innblikk i alle deler av konseptet, og fikk hjelp til å komme i gang. Samtidig ble jeg kjent med de ansatte ved hovedkontoret. Jeg synes dette ser meget lovende ut og gleder meg til å ta i bruk konseptet. 

Ventet lenge på Tinde
Markedssjef i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, er svært stolt over å ha fått denne solide og vel etablerte bedriften med på laget. – Vi har vært i dialog med dem siden 2011, og nå kom endelig avtalen på plass, sier Båtvik fornøyd. Tinde Bygg er kjent for sine solide og gode håndtverkstradisjoner, som de har levert i mange år over hele Østlandet, dog spesielt indre Østlandet/Gudbrandsdalen, og vi ser virkelig frem til fortsettelsen.

Norgeshus har vært uten forhandler i dette området alt for lenge. Med denne avtalen forsterker vi vår posisjon både i regionen og i totalmarkedet, sier markedssjefen.

Norgeshus Tinde Bolig har Hamar, Stange, Gjøvik, Østre-/Vestre-Toten og Gudbrandsdalen unntatt Sel kommune som sitt nedslagsfelt, og har allerede merket god pågang fra disse områdene. Bedriften har med i sin strategi at de vil vurdere å starte opp avdelingskontorer på Hamar og Gjøvik.

Del
Se mer