x

Nyhetsarkiv

Optimera og Norgeshus signerer femårsavtale verdt om lag 3,5 milliarder

Norgeshus og Optimera signerte 1.november en avtale med fem års varighet. Avtalen strekker seg fra 2019-2023 og er verdt om lag 3,5 milliarder kroner. Avtalen gjelder innkjøp og logistikk til Norgeshuskjeden gjennom Optimera og byggevarekjeden Montér.

Avtalen bygger videre på den eksisterende fra 1.1 2016. I denne perioden har Norgeshus sin omsetning inn til Optimera økt, fra ca. 320 millioner i 2016 til nærmere 500 millioner i 2018.

"Samarbeidet med Optimera har vært fruktbart for Norgeshus. Med en ny avtale sikrer vi oss forutsigbarhet for våre forhandlere. I de neste fem årene vil vi også utvikle bransjens beste digitale løsninger for innkjøp sammen med Optimera."
Benn Asgeir Båtvik, markedsdirektør i Norgeshus.

Norgeshus har i dag 118 forhandlere, fra Lindesnes i Sør til Kirkenes i Nord. Derfor har det vært viktig for Norgeshus å ha en samarbeidspartner som også har god dekning i hele landet. Felles innkjøpsarbeid er et viktig punkt for de som blir en del av Norgeshus-kjeden. 
Norgeshus vokser stadig, og skal de neste fem årene fortsette veksten i antall forhandlere og boliger som bygges.

"Norgeshus er en viktig kunde for oss, og vi er godt fornøyd med å få fem nye år med samarbeid. Norgeshus er som oss offensive, og opptatt av å tenke nyskapende i byggebransjen."
Jan Rostad, Salgsdirektør proff og Montèr i Optimera

f.v: Dag Runar Båtvik, Norgeshus, Jan Rostad, Optimera, Per Krangnes, Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, Norgeshus, Knud Holm, Optimera
f.v: Dag Runar Båtvik, Norgeshus, Jan Rostad, Optimera, Per Krangnes, Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, Norgeshus, Knud Holm, Optimera

Om Optimera:

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér. 
Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Om Norgeshus:

Norgeshus er en av landets ledende boligbyggere med 1400 ansatte fordelt på 118 forhandlere rundt omkring i landet. Ved hovedkontoret på Melhus er vi 60 ansatte og kan tilby bransjens mest komplette kjedekonsept. På årlig basis bygger Norgeshus om lag 1000 boliger, samt 100 fritidsboliger. I tillegg bygger de også næringsbygg, skoler, barnehager, offentlige bygg og større leilighetskompleks.


Kontaktpersoner:

Benn Asgeir Båtvik
Markedsdirektør i Norgeshus
benn.asgeir.batvik@norgeshus.no
920 97 728

Jan Rostad 
Salgsdirektør Proff & Montér
jan.rostad@optimera.no
900 19 006

Del
Se mer