x

Gjennom vår dyktighet skal vi skape rom for gode opplevelser og varige verdier. Dette er visjonen vår, og noe vi strekker oss etter hver dag slik at du som kunde skal få mer enn bare et tak over hodet. Et Norgeshus er ei ramme rundt livet som kommer.

Norgeshus er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg utfører våre forhandlere oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing. Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse.

I over 25 år har vi bygd over 10 000 boliger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Vi har vært opptatt av kvalitet ut til våre kunder og forhandlere hele veien. Alle Norgeshusforhandlere innehar en solid faglig kompetanse, og de ivaretar kvaliteten på byggingen av ditt hus. God service er en selvfølge, for vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd.

Vi er stolte over å kunne tilby 40 flotte boliger og 32 drømmehytter. Vi vet at våre kunder har forskjellig smak, og vi presenterer derfor et bredt spekter av bolig- og hyttetyper. 

Når du skal gjøre en av de største investeringer i livet, synes vi det er en selvfølge at du som kunde får være med å bestemme hvordan huset ditt skal være. Ta deg derfor god tid i planleggingsfasen, og la en av våre arkitekter hjelpe deg med å tilpasse løsningen slik at de passer deg og din familie. Ditt eget hus skal være den beste ramme rundt de gode opplevelser.

Våre verdier motiverer oss og kjennetegner vårt arbeid!

Profesjonell - Norgeshus er solid forankret og har høy faglig standard på utført arbeid. God service er en selvfølge, for vår jobb er ikke ferdig før kunden er fornøyd. 

Allsidig - Hos oss får du det du vil ha. Vi strekker oss langt og tilpasser boligen til kundenes ønsker og behov. 

Romslig - I Norgeshus er vi romslige, jordnære og har en positiv innstilling. Forhandlerne våre sørger for et godt samarbeid under hele byggeprosessen.

Nyskapende - I Norgeshus tenker vi nytt for å skape verdier.